Hirdetés
  Csonka András küzd a kilók ellen
  Harry Potter és a meztelen igazság

Feltámasztott egy halottat Korda György

2007. február 28., szerda 10:56

Korda György hangjától még a holtak is feltámadnak. Ez a közelmúltban be is bizonyosodott: egy már halott öregember születésnapi buliján ugyanis Lali papu feltámadt. A rendőrség már nyomoz az ügyben? :)

Bizarr születésnapi buliban járt Korda György és Balázs Klári. Bár a sztárpár általában nem vállal el fellépést privát rendezvényeken, ennek az ajánlatnak valamiért mégsem tudtak ellenállni. Rosszul tették. Gyuri bácsiékat a fesztelenül szórakozó emberek helyett gyászoló tömeg, valamint egy hatalmas koporsó fogadta. Ráadásul a helyszínül szolgáló házban mindenütt Korda arcképe ékeskedett, ami az elején még simogatta az énekes hiúságát... Mint kiderült, nem ok nélkül istenítették az énekest.

Hülyét csináltak Klárikáékból


A pityergő rokonoktól hamarosan kiderült, hogy a már megboldogult, koporsóban fekvő Lali papu születésnapját ünneplik. A jelenlévők arra kérték Kordáékat, hogy mondjanak egy rögtönzött gyászbeszédet, majd énekeljék el Lali papu kedvenc dalát, a Mamma Mariát. A hátborzongató körülmények a frászt hozták Klárikáékra, akik rövidesen elpityegték magukat.

Lali papu életre kelt!


Kordáék annyira elámultak a történteken,  hogy észre sem vették: valami sántít a különös születésnapi parti körül. Éppen rázendítettek a Mamma Maria örökzöldjükre, amikor Lali papu megmozdult és felnyitotta a koporsó fedelét. A feltámadt rajongó helyett azonban Sebestyén Balázs mászott elő a faládából, majd közölte a megdöbbent párral a hírt: Kordáék a Kész Átverés Show áldozatai lettek. A morbid tréfa annyira megviselte Klárikát, hogy a mai napig nyugtatón él, Gyuri pedig megorrolt a műsornak helyet adó RTL Klubra, amiért ennyire kibabráltak velük.

Feltámasztott egy halottat Korda György

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft