Hirdetés
  Huzavona - mégsem lesz Bea asszonynak műsora?
  Salma Hayek: Egyedülálló anya lesz?

Három nő osztozik Korda szívén!

2007. március 7., szerda 10:17

Az egyiket virággal köszönti, a másikat egy szép ruhával, a harmadikat pedig egy extrém ajándékkal lepi meg. Pedig egészen ideáig úgy tudtuk, az énekes számára Klárika az egyetlen nő.

Korda György nőnapon korán kel, hogy mire felébrednek a hölgyek, minden készen álljon a nőnapi köszöntésükre. S nem is kell messzire mennie, hiszen mindhárman egy házban élnek. Ugyanis a három nő nem más, mint a népszerű énekes anyósa, a nagynénje, és természetesen Klárika.

Nem kis előkészületet igényel, hogy az énekes mindenkinek személyre szóló meglepetéssel rukkoljon elő. "Szeretem őket olyan ajándékkal meglepni, aminek valóban örülnek. Ezért Klári édesanyját, a kilencven éves anyósomat egy csokor virággal köszöntöm. Az egyetlen még élő rokonom, a kilencvenöt éves nagynéném viszont jobban örül egy ruhaneműnek. Ezért egy pulóverrel, vagy egy szoknyával lepem meg"- meséli Korda.

De vajon mivel tudja meglepni azt a nőt, akivel immár huszonhét éve osztja meg életét? Hiszen már úgy ismerik egymást, mint a tenyerüket. "Az egyik kaszinóban nagy pókerverseny lesz, amelynek én leszek az egyik szakmai igazgatója. Úgynevezett Ladies Open napot tartunk, amikor a hölgyek is játszhatnak kedvükre. Nos, idén Klárikát azzal leptem, meg, hogy beneveztem őt is a versenyre. Az én nagy meglepetésem pedig az lesz, ha nem esik ki rögtön" - tréfálkozott kedélyesen az énekes.

De azoknak a hölgyeknek sem kell elkeseredniük, akikről az idei nőnapon megfeledkeztek. Korda György exkluzív, StoryOnline-nak adott különleges nőnapi köszöntőjét itt tekintheti meg! 

 

Három nő osztozik Korda szívén!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft