Hirdetés
  Pártos Csilla rátalált gyógyulásának forrására! A legőszintébb vallomás!
  Anettka szívszaggató vallomása: elhunyt férje most is ott van közös otthonukban

Őrület! Itt a földkerekség első állapotos férfija

2008. március 27., csütörtök 09:30

Már nem csak Arnold Schwarzenegger domborít bájos kismama, azaz kispapa pocakkal a Junior című filmben: a moziötlet valóra vált!

Hirdetés

Elképesztő látványban van részük nap, mint nap egy csendes kis oregoni városka lakóinak. Köztük él ugyanis a világ első terhes férfija. A rejtély megoldása - miként lehetséges az, ami képtelenség -, egyszerűbb, mint hinnénk... 

Thomas Beati (képünkön balra, tőle jobbra A. Schwarzenegger) valaha nő volt. Mellműtéten esett át, hogy megszabadítsák kebleitől, majd hihetetlen mennyiségű tesztoszteront kapott, hogy alkata, testszőrzete megerősödjék, és a hangja mélyebb legyen. Mindezek eredményeképp Thomas, aki eredeti nevét nem is hajlandó megadni, igen férfias külsőt öltött, és boldog házasságban él Nancy nevű élettársával, akivel 10 éve ismerkedtek meg. Beati azonban a női nemi szerveit nem távolíttatta el - hogy miért arról nem szól a fáma.

Miután Nancy egy súlyos betegség következtében méheltávolító műtéten esett át, Thomas örömmel egyezett bele, hogy életet ad közös gyermeküknek. Teherbe esnie egyáltalán nem volt könnyű, mivel utoljára 8 évvel ezelőtt menstruált. Természetesen azonnal felhagyott a kéthavonta esedékes tesztoszteron injekciókkal, és csodák csodája: szervezete mindössze négy hónap elteltével újból nőként működött.

A pár kálváriája azonban ezzel még nem ért véget! Nem kevesebb, mint 9 doktor foglakozott velük, ám többen közülük nem bírták hosszú távon elviselni a "hapinő" furcsa látványát, és kerek-perec megtagadták a kezelést. Végül több mint 1 év elteltével, orvosi segítség nélkül, spermabankból származó alapanyag segítségével, otthoni megtermékenyítéssel sikerült Thomasnak teherbe esnie - hármas ikrekkel. Ám sajnos méhen kívüli terhesség volt, amit azonnal meg kellett szakítani.

Thomas és Nancy azonban nem adta fel, tovább próbálkoztak, és másodszorra sikerrel jártak. Kislányukat idén júliusra várják, ám az szinte teljességgel biztos, hogy a szülőszobában is várnak még rájuk furcsa pillantások.

Őrület! Itt a földkerekség első állapotos férfija

Story Női Extra
Tévéműsor
00:40 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft