Játssz a Tolle-val!
  15 éves a Kartago Tours!

Bulizz az év legnagyobb eseményén kedvenc sztárjaiddal!

2010. december 9., csütörtök 20:13

A 2011-es Story Ötcsillag Díjátadó Gálán te is ott lehetsz! Ez az év legizgalmasabb eseménye, ahol az ország minden sztárja tiszteletét teszi. Szebbnél szebb ruhákban pompáznak majd a kedvenceid, és te is kipróbálhatod velük a rivaldafény csillogását.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Bulizz az év legnagyobb eseményén kedvenc sztárjaiddal!

A sztárok, akik minden évben megjelennek ezen az eseményen, pontosan tudják, hogy az új ruhájuknak tökéletesnek kell lenni a kamerák kereszttüzében. Sőt, azzal is tisztában vannak, hogy a ruhájuk minőségét meg is kell őrizni, hiszen ezek a ruhaköltemények nagyon kényes anyagokból készülnek és a party után sem veszíthetik el formájukat, nem fakulhatnak ki, és nem is bolyhosodhatnak ki.

A sztárok odafigyelnek a ruháikra, ezért a ruháikhoz finommosószert választanak. A finommosószereket kifejezetten a kényes ruhák igényeinek megfelelően fejlesztették. Nem tartalmazzák az univerzális mosóporokban megtalálható drasztikus folteltávolító összetevőket, amelyek ugyan felveszik a harcot a makacs foltok ellen, ugyanakkor roncsolhatják az anyagot. A finommosószerek gyengédek a ruha anyagához és színéhez.

 

A Story Ötcsillag Díjátadó Gálának ezért lett a Főtámogatója a Dreft .
A Dreft finommosószer kényes ruhákra lett tervezve. Termékskálája egyszerre kínál megoldást a kényes anyagok tisztításához, valamint az érzékeny bőrűek ruháinak mosásához. Így tökéletes partnere a Story magazinnak, ezen a különleges estén is.

Játssz velünk és legyél ott a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán!

Játssz 4 héten keresztül a Storyonline Story Ötcsillag Díjátadó játékán 2010. december 17 és 2011. január 14 között, és nyerj belépőt a Story Gálára.

10 fő részére biztosít a játék belépőt a party-ra, és ebből a 3 legszerencsésebb, a belépő mellé egy igazi átalakításon is részt vehet.

Az átalakításhoz a tökéletes sminket Irházi Krisztina sminkes készíti majd, A csodálatos frizurákat a Wellaflex támogatja a Wella professzionális fodrászai segítségével, míg a csodás estélyi toalettet a MártonVégső tervező páros műterme biztosítja.

Mindehhez nem kell mást tenned, mind 4 héten át velünk játszani!

Sorsolás: 2011. január 17-én
Értesítés: 2011. január 17-én

Szavazz és nyerj Dreft ajándékot!

A játék mellett szavazással is nyerhetsz a Storyonline oldalin. Elindítottunk egy szavazólapot, amelyen a kedvenc sztárjaidra szavazhatsz. 20 szavazó 3 db Dreft termékkel lehet gazdagabb.

 

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft