Rubint Réka csúcsformában!
  Nyári utak kedvezményekkel a Best Reisennél!

Ébred a természet - ébredj és változz te is!(X)

2011. április 22., péntek 13:59

- Fantasztikus átalakulás két hét alatt! - - Fogyj 2 hét alatt akár 2 ruhaméretet a Turbó-diétával! -

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Ébred a természet - ébredj és változz te is!(X)

Végre eljött a várva várt jó idő. Itt a tavasz, a megújulás ideje. Minden az újjászületést, a szépséget hirdeti - itt az ideje, hogy te is újjávarázsold magad, és egy hatalmas lendülettel beleugorj vadiúj bombaalakodba!

Itt a megújulás ideje!
Használd ki a természet ritmusának erejét! Ébred a természet, megállíthatatlanul itt a tavasz! A megújulással, nagyobb változásokkal kapcsolatos eseményeket, eljárásokat már évezredek óta a tavaszi időszakra javasolják - nem véletlenül. A tavasz egyet jelent az újjászületéssel, s így kiváló lehetőség arra, hogy mi is újjávarázsoljuk magunkat.

Fogyásra programozott megújulás a Turbó-diétával!  
A méreganyagok eltávolítása, a vitaminraktárak feltöltése mindenki egészségéhez hozzájárul, ám annak, aki súlyát is szeretné jelentősen csökkenteni, többre van szüksége. A Turbó diétát éppen e célból alkották meg egy, a fogyás legjobb lehetőségét kutató német orvoscsapat tagjai: megszabadít a felesleges salakanyagoktól, optimalizálja az anyagcserét, vitaminokkal és létfontosságú tápanyagokkal látja el a szervezetet, miközben rendkívül gyors fogyást eredményez.

Fogyj 2 hét alatt akár 2 ruhaméretet a Turbó-diétával!
A Turbó diéta által előidézett fogyás több okból is különleges: rendkívül gyors, hatékony, tartós és végleges fogyást garantál, valamint a súlyveszteség kizárólag a zsírból elveszített kilókból származik! Mindez úgy lehetséges, hogy a Turbó diéta a fehérjét olyan színtiszta formában és dózisban biztosítja az izom számára, amellyel kiküszöbölhető a diéták során elkerülhetetlen izomveszteség. Egy-egy nem megfelelően kiválasztott fogyókúra pl. két kiló súlyvesztesége alig pár dekányi valódi fogyást takar, a többi része izomból és egyéb anyagokból áll össze. Ha tehát a Turbó diétával adsz le néhány kg-ot, az két dolgot is jelent: egyrészt úgy érzed és úgy is látszik, hogy jóval többet fogytál, mivel kizárólag a zsírpárnák csökkentek (és ugye 1 kg zsír jóval nagyobb térfogatú, mint 1 kg izom). Másrészt a kúra után nem hízod vissza a leadott kilókat, hiszen a jojózás oka épp a leépült izomzat.

Csupán 2 hét a távolság az álomalakodig!
Két hét tehát, és végleg búcsút inthetsz nemcsak a kilóknak, de a fogyókúráknak is: a Turbó diétával elérheted álomalakod, és kitűnő nyitánya, jelentős segítője az életmódváltásnak is. Az anyagcsere optimalizálásával tulajdonképpen megszünteti a hízékonyságot, hiszen a táplálék feldolgozása jóval hatékonyabb lesz - már csak arra kell ügyelned, hogy a diéta utáni napokon óvatosan építsd fel új és egészséges életviteledet, és garantált a karcsúság! Ráadásul a kúra alatt egyáltalán nem éhezel: a többféle ízesítésű, irtó finom turmixok eltelítenek és speciális tápanyagtartalmuk révén egész napra szóló energikusságot, jókedvet biztosítanak. Pillanatok alatt kész az ízletes és laktató turmix, amelyet bárhová magaddal vihetsz, így rengeteg időd szabadul fel, amelyet akár egy új ruhatár beszerzésre is fordíthatsz - de most már a két számmal kisebb darabokat mustráld!

Megújult a Turbó diéta is!
Változatlanul magas minőséggel, de megújult köntösben kínáljuk termékeinket fogyasztóinknak. A Turbó diéta fehérje turmixpor új csomagolással köszönti a tavaszt.

Kérdezze Laurát! 06-1-451-0294www.turbodieta.hu.  

 

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft