Vége a 60 wattos izzónak, tudja már, mire cseréli?
  Zepter home art

Egy kis hamburger, magyarul: Gusto Burger & Cafe

2011. szeptember 8., csütörtök 12:00

Központi helyszínen, a Ferenciek tere metró állomásnál, kellemes zöld és barna színekben, csinos teraszával csábítgat minket egy kétszintes gyorsétterem. Választéka ? a jelenlegi gyorséttermi hálózatoktól eltérően - helyenként merőben szokatlan, mint lazac burger, rántott túró villányi borok vagy csibemell ciabattában, és rendhagyó a gyros táluk is, tele friss zöldségekkel.

2010 decemberében nyílt meg ez a helyi, vagy inkább Magyarország első helyi-minőségi gyorsétterme: a GUSTO BURGER & CAFE. Az étterem a Váci utca 27. szám alatti Piarista-házban, a Budapest Szíve fejlesztési területen található.

Üzleti filozófiája, hogy a magyar vendégkör számára magas minőségű, hazai termelésű alapanyagokból készítse el egészséges, változatos ételeit. A Gusto Burger & Cafe nem használ adalékanyagokat hústermékeiben: a hamburgerek húspogácsái nem tartalmaznak mást, mint szín marhahúst, a csirkés szendvicsekbe húspép helyett felüdülés a valódi csirkemell.

Kínálatukról bővebben: www.gusto-burger.hu

Az éttermen belül is a zöld és a barna színek megnyugtató tónusa dominál, modern bútorokkal. Inkább kávéházi hangulatot áraszt, mint gyorséttermit, ettől a hely csak otthonosabb.

Éttermi pillanatokról bővebben: itt

Kijelenthető: magyar gyorsétterem, kompromisszumok nélkül! A hamburgerek mellett náluk a halkedvelők és a vegetáriánusok is találnak megfelelő választékot - szendvicsek, frissen sültek, desszertek; kávéházi reggeli a későn kelőknek a nap bármely szakában; külön az étteremnek palackozott kisüveges villányi borok, frissen csapolt soproni sör is a kínálat része; és teljes választékkal állnak rendelkezésre a nyitva tartási időben, minden nap hajnali 01.00-ig péntek-szombaton hajnali 02.00 óráig.

Az aktuális akcióikat kövesd nyomon Facebook oldalukon: itt


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft