Ünnepi hangulat és vidám szilveszter a Carbonában?
  Baci Lingerie - A fehérnemű forradalma

Hozd magad tökéletes formába Karácsonyra!

2011. november 29., kedd 16:22

Királyerdei Szépségközpont, ahol semmi sem lehetetlen! Egy hely, ahol a legkorszerűbb és legszínvonalasabb gépekkel és esztétikai kezelésekkel szépülhetsz, egy hely, ahol elsődleges cél, hogy a készülékek szakmailag a csúcskategóriát képviseljék.

A Királyerdei Szépségközpontban több testkezelésből választhat az érdeklődő. Ultrashape V3 testkezelés egy tű nélküli zsírleszívás. Az első klinikailag igazolt hatású testformáló eljárás, ami egyszerre biztosít teljesen műtétmentes megoldást, látványos, hosszantartó eredményekkel. Az Ultratone alakformálás a test méregtelenítésében, bőrfeszesítésben, narancsbőr kezelésben nyújt segítséget.

A testkezelések mellett arckezelésekkel szépülhetünk. A Gigi Quadro kezelés alapja a négyfunkciós mezoterápiás kezelőgép, amely szúrás és vágásmentes, és már az első alkalommal feltölti a bőrt. Hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét? A Photon Jet lézer-készülék barna foltok, pigment problémák, tartós make-up és tetoválások eltávolítására alkalmas. A Photon Jet IPL készülék alkalmas tartós szőrtelenítésre szőrtüszőgyulladás megszüntetésére, pigmentált bőrelváltozások, érelváltozások, seprűvénák, rosacea, bőrfiatalítás és ránctalaníts kezelésére.

További kezelések között szerepelnek masszázsok, gyanták, tartós szőrtelenítés lézerrel, valamint Epilfree és smink. 2011 óta plasztikai sebészet is működik a Központban.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Hozd magad tökéletes formába Karácsonyra!

A szolgáltatásokról és a kezelésekről bővebben a www.szepsegkozpont.eu oldalon, személyesen a 1213 Budapest, Szent István út 248-250. címen, telefonon a 061/420-7309 vagy 0630/951-6541 számon, e-mailben a szepsegkozponteu@gmail.com mail címen.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft