Jar Platinum a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulájával
  Világjáró Akció a Cityfoodnál!

Jar Platinum a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulájával

2013. július 31., szerda 17:17

A közös főzések és étkezések mindig összehozzák az embereket, de ezekből az értékes pillanatokból és a főzés öröméből jelentősen elvesz a mosogatásból származó hosszadalmas és fárasztó procedúra.

 


Jar Platinum a Jar minden eddiginél hatékonyabb formulájával

Ebben segít nekünk a Jar Platinum, hogy könnyebben és gyorsabban küzdjünk meg a zsíros szennyeződésekkel, és a főzés ne egy fárasztó kötelesség, hanem inkább élvezet legyen.

A Jar legújabb termékcsaládja minden eddiginél hatékonyabb formulával száll szembe a zsírokkal és makacs szennyeződésekkel, így lényegesen segít nekünk lerövidíteni a mosogatással járó időt. Nincs többé éjszakákon át tartó beáztatott edények halmaza a mosogatóban vagy órákig tartó sikálás, mivel a Jar Platinum folyékony mosogatószer ereje már 10 perc áztatás alatt hatékonyan végez a zsíros és makacs szennyeződésekkel.

Ráadásul a Jar a mosogatógépünkről is gondoskodik mostantól. Könnyen vesszük magától értetődőnek a kemény munkát, amivel mosogatógépünk ragyogóan tisztán tartja edényeinket. De vajon milyen gyakran ellenőrizzük a szűrőket? Sokszor a rengeteg koszos edényből származó zsírtól és ételmaradéktól eldugult szűrő láttán bizony meg is döbbenhetünk. De most itt van segítségül az új Jar Platinum gépi mosogatószer kapszula, mely egyedülálló formulája segítségével nagyobb tisztaságot garantál edényeink számára, ráadásul speciális összetételével nemcsak az edényekről távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket és zsírt, de a mosogatógép belsejének és szűrőjének tisztántartásáról is gondoskodik. Ennek oka, hogy az új Jar Platinumban lévő hármas hatású tisztítószer az edények hatékony tisztítása közben a mosogatógép rejtett zugaiban lévő zsírt is eltávolítja, tisztaságot és frissességet hagyva maga után


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft