Szikrázó nyári napsütés, forró hangulat, hűsítő koktélok...
  Sorra nyílnak a Norbi Update üzletek

Készüljünk a nyárra! (x)

Fogyjon le okosan és végleg!

2011. május 16., hétfő 00:00

Hogy hogyan lehet lefogyni nyárra? A válasz egyszerű: bárhogyan. De tartósan csak akkor, ha időben elkezdi. Ha ehhez még azt a tudományos módszert is választja, amellyel teljesen biztos és természetes a fogyás, akkor az idei nyara végre olyan lehet, amilyenre már régóta vágyik!


Készüljünk a nyárra! (x)

Idén már csinálja okosan!

Tudja Ön, hogy miért hízik el a legtöbb, egyébként hízásra nem hajlamos ember? A helytelenül megválasztott diéták miatt Valahol ott kezdődik az egész, hogy egyszer csak rádöbbenünk: máris itt a nyár, és azonmód le akarunk adni 2-3 kilót. Nosza belevágunk, és hipp-hopp, büszkén feszítünk a bikiniben - egy napig. Másnap már a lángososnál állunk sorban, harmadnap pedig két kilóval többek vagyunk, mint a diéta elején. Idén legyen ez másképp - időben kezdjük el a diétát, hogy megerőltetés nélkül, egészségesen, és ami a lényeg: véglegesen elérjük álomsúlyunkat, amelyet képesek vagyunk életünk végéig megtartani.

Nincs kitartása? Mi adunk Önnek!

Hogy az álomsúly elérése nem lehetetlen, a lelkünk mélyén nagyon is tudjuk. Tisztában vagyunk vele, hogy ha kitartóan diétáztunk volna, már rég beleférnénk etalon-nadrágunkba. Na igen, csakhogy a kitartás a legkényesebb pont minden diétázónál. Ez nem is csoda: nem lehet sokáig szünet nélkül "visszafogni a testet" - kinél előbb, kinél utóbb szakad el a cérna, de hogy általában elszakad egyszer, az kétségtelen. Ám ha ezzel tisztában vagyunk, máris kezünkben van a megoldás kulcsa: a sikeres diétához egyetlen dolgot kell megszereznünk: a kitartást. És itt jön a legjobb hír: van megfelelő eszközünk ehhez.

Amitől nem lehet NEM fogyni

Hogyhogy? Talán kapszulákban mérik a kitartást, az ember beveszi napi háromszor, és máris fütyül a csokoládétortára? Valahogy úgy: a 21. század biotechnológiai szenzációja, a CM3 Alginat kapszula épp azt teszi lehetővé, hogy Önnek ne kelljen lemondania a finom falatokról, és mégis gond nélkül olvadjanak le a plusz kilók! A CM3 Alginat használatával ugyanis Ön egyszerűen csak kevesebbet fog enni - így automatikusan fogyni fog. A CM3-mal a fogyás tehát nemcsak elkerülhetetlen és épp ezért garantált, hanem teljesen természetes is.

Nem bír majd többet enni

Ahogyan a CM3 Alginat maga is teljesen természetes, tehát korlátlan ideig alkalmazható készítmény. Alkotóanyaga az Atlanti-óceán friss, apályos területeiről származó barnamoszat, amelyből költséges biotechnológiai eljárással állítják elő a kapszulát. Orvosok és dietetikusok ajánlják, többek közt azért is szívesen, mert ismert tény, hogy a fogyás olyan embert próbáló folyamat, amelyhez nagyon is javasolt valamilyen segítség igénybevétele. A CM3 Alginat pedig a leghatékonyabb mankót nyújtja: a kapszula a gyomorban feloldódva puha, zselészerű anyaggá alakul, amely rendkívül hosszú ideig: 6-8 órán át okoz telítettségérzetet! Emellett aztán igazán nem nehéz kevesebbet enni?

És megvalósul az álomalak!

Ráadásul segítségével a test újra megtanulja a kapcsolatot saját, a helytelen táplálkozással tönkretett telítettségérzékelőivel, képessé válunk arra, hogy érzékeljük valódi éhségünket. A CM3 Alginattal könnyedén, szinte észrevétlenül leadott kilók így biztosan nem térnek vissza soha többé - fogyjon le Ön is a leghatékonyabb segítséggel, természetesen, egészségesen - hogy ezt a nyarat és az ezt követőket már álomalakjával ízlelhesse meg!

Idealbody Kft.
1139 Budapest, Váci út 91. I. em.
Tel: 06-1-237-0300
web: www.cm3.hu
e-mail: info@cm3.hu


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft