Játssz és nyerj! (x)
  Családra hangolt nyár(X)

A Lancia márka megújult világa

2012. január 17., kedd 15:40

Az idei évre megszületett az új Lancia márka, amelynek öttagú modellpalettája immár a kisautóktól az egyterűeken át egészen a nagykategóriáig terjed.


A Lancia márka megújult világa

A márka immár olyan zászlóshajóval büszkélkedhet, mint a Thema és olyan több évtizedes hagyományokra épülő buszlimuzint kínál, mint a Voyager. A kollekció kisebb tagjai a nemrégiben érkezett ötajtós Ypsilon és a kopmakt egyterű Musa a hamisítatlan olasz stílus és komfort jeles képviselői, a megújult Delta, a kompakt csúcsmodell amelyet csakúgy, mint a család többi tagját elegáns stílus és élvonalbeli technológiák jellemeznek. A Lancia az egyetlen olyan autógyártó a világon, amely a "prémium" autók fogalmát újraértelmezve megszünteti a vágy és a birtoklás közötti akadályokat, és egy olyan, "megfizethető fényűzést" teremt, amely immár nem kiváltság, hanem alanyi jog. A Lancia jelmondata nem más mint: A LUXUS JOG. ÉLJ VELE. Éljen vele Ön is és játszon velünk! Válaszoljon helyesen az alábbi kérdésekre, hogy részt vehessen a magyar sztárvilág egyik legrangosabb eseményén a Story Gálán.
www.lancia.hu

 

THEMA
Egy évvel a Lancia-Chrysler házasságot követően megszületett a Lancia márka globális zászlóshajója a Thema, amelyben a két világ értékei egyesülnek. Elődjéhez, az 1984-ben bemutatott Themához hasonlóan az új presztízslimuzin is különleges, egyedi alternatívát kínál piaci szegmensében. Ezen cél érdekében az új Thema az olyan, jellemző amerikai értékeket, mint a méret, a kényelem és a lenyűgöző megjelenés, a Poltrona Frau bőrkárpitozás luxusával, a legnagyobb Lanciákra jellemző tökéletes nesztelenséggel, valamint az olasz stílus legjavát képviselő, részletekbe menő kidolgozottsággal, a legmodernebb technológiákkal és kényelemmel társítja.

VOYAGER
A Lancia második újdonsága a közelmúltban bemutatott új Voyager. A világon először a Chrysler által bemutatott egyterű felépítés 27 évvel ezelőtt alaposan felbolygatta az autósvilágot. A Voyager igazi ikon, a típusból megjelenése óta több mint 13 millió darabot értékesítettek a világ 120 országában. Ebből a kapcsolatból egy olyan, exkluzív, felső kategóriás buszlimuzin született, amely a Chrysler ezen a téren szerzett tapasztalatát és szakértelmét a Lancia által tökélyre fejlesztett vezetési élménnyel, utazási komforttal, kiváló zajcsillapítással, részletekbe menő kidolgozással és hamisítatlan olasz stílussal elegyíti. Az eredmény: minden idők legjobb Voyagere, amely a Lancia Phedra nyomdokain haladva, annak minden erényét továbbfejlesztve ismét történelmet ír a kategóriában.Ez az ikon, most olasz stílussal gazdagodik, így születik meg a világ legkülönlegesebb, legexkluzívabb utazóautója, amelyben egyesül a Chrysler tapasztalata, a Lancia vezetési élményével, kényelmével, csendjével, kidolgozottságával és hamisítatlanul olasz stílusával.

YPSILON
A márka új mini csúcsmodellje, a különleges színeket és felszereltségeket kínáló Ypsilon, mégpedig soha nem látott, ötajtós kivitelben, mindössze 3.8 méteres méretben. Huszonöt év és több mint 1.5 millió eladott darab után a kifinomult stílus és a gazdag tartalom tökéletes szintéziseként az új Ypsilon alapvető személyisége megegyezik a sikeres elődökével: jellegzetes karaktere tetszetős megjelenéssel és eleganciával csábít, amit a motorok és a komfort terén egyaránt alkalmazott, élvonalbeli technológiák tesznek még vonzóbbá. Ez utóbbiak nem csupán kisebb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást biztosítanak - a TwinAir, MultiJet II és Start&Stop technológiáknak köszönhetően -, de utolérhetetlen utazási élményt is kínálnak. A kategóriában egyedülálló szolgáltatások sorában megtalálható a vadonatúj ?Blue&Me-TomTom LIVE" és a "Smart fuel" rendszer, továbbá az innovatív fél automata parkolási rendszer, a xenon fényszórók és a LED-es hátsó lámpák.

DELTA
A Lancia márka megújításával egy időben a korábbi ikonikus modellek is megújultak, e folyamat eredménye az új Delta, a márka új koncepcióját korábban bevezető kompakt csúcsmodell. A 4,5 méteres autó a felsőbb kategóriák fényűzését és helykínálatát biztosítja: az ülések kanapéként elfektethetők, a kárpitok mintázata minőségi, az utasokat minden úton szinte varázslatos komfort és csend veszi körül. A Delta egy olyan, kompakt zászlóshajó, amely a mobilitással és presztízzsel szemben támasztott, minden modern elvárást teljesít, köszönhetően a "méretcsökkentés" koncepciójának: azaz kimagasló színvonalú teljesítményt és fényűzést biztosít, ám kisebb költségek, méret és üzemanyag-fogyasztás mellett.

MUSA
A Lancia modellpalettája a Musával, a finom olasz stílussal megalkotott limuzinkényelmű kompakt egyterűvel válik teljessé. Tágas tér, jellegzetes formák, harmonikus vonalak, lenyűgöző színválaszték, elegáns külső és belső színek, maximális odafigyeléssel kidolgozott részletek és fényűző, igényes anyagok - mindez maga a Lancia Musa. Kétszínű - Bi-color - fényezése, a múlt legendás Lanciáinak stílusjegye volt, és most visszatér a legújabb modellekre: a Musa több mint tíz látványos színben, ötféle bi-color fényezéssel rendelhető. A Musa nem csak esztétikus megjelenésével, hanem kényelmével és szolgáltatásaival is elkényezteti használóját. Komfortja hosszú utakra, kompakt méretei (hosszúsága közel 4 méter, szélessége 170 cm, magassága 160 cm) pedig városi használatra is alkalmassá teszik.

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft