Sorra nyílnak a Norbi Update üzletek
  FELEJTSE EL A VÁLSÁGOT!

NaturMed Hotel Carbona****superior Hévízen

2011. június 22., szerda 14:38

A NaturMed Hotel Carbona****superior Hévízen, a fürdőváros központjában, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el. A többszörösen díjnyertes szálloda mintegy 1000m2 felületű fürdőparadicsoma gondoskodik arról, hogy mind a felnőttek, mind a gyerekek feledhetetlen élményben részesüljenek.


NaturMed Hotel Carbona****superior Hévízen

Itt minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást, pihenést szolgálja: különféle élményelemekkel felszerelt szabadtéri élményfürdő napozókerttel és gyermekpancsolóval, feszített víztükrű sportuszoda szauna-szigettel (aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, szaunák, wellness-medence), játszótér, fitnesz terem.

Magyarországon az egyetlen Magyar Termék Nagydíjas szálloda folyamatosan törekszik arra, hogy a piaci igényeket kiszolgálja és az új trendeknek megfelelően - a vendégek igényeit mindig szem előtt tartva - fejlessze szolgáltatásainak minőségét. Így volt ez a 2010-2011-es évben is, amikor az eddigi szauna sziget egy elkülönített, textil szaunával is kiegészült, hogy azok a vendégek is kényelmesen szaunázhassanak, akik a fürdőruhás szaunázást preferálják. Továbbá egy kamasz medence került kialakításra a 8-16 éves korosztály számára azért, hogy a hatalmas mozgásigényükkel ne zavarják a pancsoló kisgyermekeket és a pihenni vágyó vendégeinket.

A hagyományos hévízi kúra mellett nagy hangsúlyt kapnak a különféle wellness programok (kényeztető masszázsok és pakolások, illóolajos és fényterápiás fürdők). A lazító, stresszoldó, frissítő wellness kezelések sorát különleges szolgáltatások teszik teljessé: keleti mozgásterápiák és meditációs programok (Tai Chi, jóga, Thai masszázs), Kneipp - terápia, Thalasso terápiás kezelések, ill. különböző salaktalanító-, fogyasztókúrák és a híres Buchinger - féle léböjtkúra.

A szépülni vágyó női és férfi vendégeket az Esteticum Beauty Szalon egyénre szabott szolgáltatásai kényeztetik.

A tradicionális gyógykezelések és a termálvíz jótékony hatását az egyedi stílusú fedett termálfürdőben és a gyógyászati centrumban élvezhetik a vendégek.

 

További információk


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft