Nyaralás az egész családnak!
  Tökéletes szájápolásra vágysz? Mi tudunk megoldást!(X)

Paradicsomi hely az élelmiszerek számára

2011. július 5., kedd 15:33

Miközben Ön dolgozik, alszik, eszik, beszél, sportol, sőt, még most is, miközben e sorokat olvassa, valaki Önnek dolgozik. Éjjel és nappal - a nap 24 órájában. Ez a valaki, vagy inkább valami az Ön hűtőszekrénye, ami sokat spórolhat Önnek. Hogyan?


Paradicsomi hely az élelmiszerek számára

Először is, az alacsonyabb energia-felhasználással, másodszor pedig az élelmiszerek frissességének megőrzésével. Természetesen az első lépés a megfelelő hűtőszekrény kiválasztása. És mit kell Önnek tennie? Valójában nem sokat. Egyszerűen csak a készülék megvásárlásáról és elhelyezéséről és esetleg még az élelmiszerek elhelyezéséről kell gondolkodnia. Minden másról a Gorenje hűtőszekrények maguk gondoskodnak - a megfelelő hőmérséklet fenntartásával, a rugalmas belső terükkel és nem utolsósorban vonzó külsejükkel.

Hogyan találjuk meg az igazit?

A hűtőszekrény nagysága a családtagok számától függ. 2 személynek elegendő 100-120 literes hűtőszekrény, míg egy négyszemélyes család számára 200-250 literes készüléket tanácsos beszerezni. Fontos, hetente hányszor vásárol, mennyi élelmiszerre van szüksége a családnak és mit esznek legszívesebben. Az élelmiszerek egy túl kicsi hűtőszekrényben ugyanúgy nyomorognak, mint egy népes család a túl kicsi lakásban. Arról is érdemes elgondolkodni, mi hiányzik Önnek a régi hűtőszekrényénél. Ha hetente csak egyszer vásárol élelmiszereket, olyan fiókokra lesz szüksége, amelyek meghosszabbítják az élelmiszerek tárolhatóságát.

Ha viszont főként fagyasztott élelmiszereket vásárol, a készülék fagyasztással kapcsolatos tulajdonságait érdemes tanulmányoznia. Végül pedig ne feledkezzünk meg az egyéni ízlésről sem: vajon hogyan szebb és praktikusabb a kombinált készülék: ha a fagyasztó alul, vagy ha felül van, vagy a "side by side" hűtőszekrény mellett dönt, ahol az egyik oldalon a hűtőszekrény, a másikon a fagyasztó található. A szín kiválasztásáról már ne is beszéljünk ? gondolkodjon el valamennyi szempontról!

A hűtőszekrény felelős az ételekért!

Egy átlagos háztartásban rengeteg étel kerül kidobásra, ami gyakran a nem megfelelő és nem áttekinthető tárolás következménye. A Gorenje hűtőszekrényei speciális funkciókkal rendelkeznek azért, hogy az ételek megőrizzék frissességüket és minél több tápanyag, vitamint és ásványi anyag maradjon bennük, belső terük pedig a korábbiaknál is áttekinthetőbb!

A ZeroZone fiók optimális az olyan élelmiszerek számára, amelyek akkor maradnak frissek, ha fagypont körüli hőfokon tárolják őket. A hideg levegőt biztosító FreshZone fiók tovább képes frissen tartani az ételeket.

A Multiflow funkció pedig a levegő intenzívebb keringetésével gondoskodik a frissesség megőrzéséről. A MoistControl funkció feladata az optimális nedvesség biztosítása a zöldségtároló fiókban. A SensoTech pontosan beszabályozza a hűtési és fagyasztási hőmérsékleteket. A FastFreeze gyorsfagyasztással hatékonyan megőrzi a tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat, a SnackBin edény pedig megakadályozza a rágcsálnivalók kiszáradását.

Miért költene többet?

Válasszon a leginkább energiatakarékos, A++, A+ vagy A energiaosztályokba tartozó készülékek közül és takarítson meg akár 25% elektromos energiát! Ne feledje: a 15 éves vagy annál idősebb készülékek akár háromszor annyi elektromos áramot fogyaszthatnak, mint az újak!

További információk!


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft