Paradicsomi hely az élelmiszerek számára
  Vége a 60 wattos izzónak, tudja már, mire cseréli?

Tökéletes szájápolásra vágysz? Mi tudunk megoldást!(X)

2011. július 18., hétfő 15:44

Fogaid épségének megőrzése az egyik legfontosabb feladat, hiszen nemcsak a mosolyod múlik rajta, hanem az egészséged is. A tökéletes szájápoláshoz persze rögös út vezet, mi azonban segítünk, hogy még élvezd is!

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Tökéletes szájápolásra vágysz? Mi tudunk megoldást!(X)

A száj higiéniájához nemcsak helyes fogmosási technikára, hanem megfelelő fogkefére is szükség van. Hiszen a tökéletes szájápolás nem csupán a lepedék eltávolítását, hanem az íny és a fogak kíméletes tisztítását is jelenti.

A fogak felülete - a szájüreg többi részével ellentétben - nem újul meg, miközben baktériumok rakódnak rá. Ez a folyamat vezet hosszú távon fogszuvasodáshoz vagy a fogágybetegségek kialakulásához.

A fogak legkényesebb része egyébként az ínyszéli barázda (fog és íny találkozása), illetve a fogköz - ezek tisztítása a legfontosabb. Ugyanakkor ezek a legnehezebben megközelíthető és legsérülékenyebb területek is. Ezért fontos, hogy a helyes, szakemberek által is javasolt technikával és eszközzel tisztítsd a fogaidat. A lényeg, hogy fogkefédet kb. 45°-os szögben tartva, a sörtéket az ínyszéli barázdába bevezetve, finom, körkörös mozdulatokkal távolítsd el a lepedéket.

Erre a feladatra tökéletes választás lehet a svájci Curaprox CS 5460 Sensitive fogkefe, amelyet a lehető legalaposabb és legkíméletesebb szájápolás érdekében fejlesztettek ki. Jellemzője az ergonomikus, nyolcszögletű nyél és a kisméretű fej, amely 5460 db speciális Curen sörtét tartalmaz. Ez az egyedülálló sűrűség és puhaság rendkívül hatékony, mégis óvatos fogápolást tesz lehetővé. Ráadásul a dizájn is tetszetős, igazi retró, rengeteg válaszható színnel. Próbáld ki, hogy milyen, mikor élmény a fogmosás!


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft