Cseréld le az őszi ruhatárad - két számmal kisebbre!
  Játssz a Tolle-val!

Újdonságok a NaturMed Hotel Carbonában

2010. november 12., péntek 17:45

A hévízi NaturMed Hotel Carbona különösen fontosnak tartja, hogy szolgáltatási palettáját évről évre új lehetőségekkel bővítve álljon vendégei rendelkezésére.


Újdonságok a NaturMed Hotel Carbonában

A 2010 -es évben is több új feljesztés, valamint beruházás is megvalósult. A fejlesztés leglátványosabb elemeként a hotel külső képét hozzáigazították a belső miliőhöz, így a kettő szinkronba került egymással. A szálloda főépületének 100 erkélye újult meg, a régi burkolatokat üvegborításra cserélték. Ezzel összhangban a szálloda főbejárata is teljesen átalakult és a konferenciaterem külsőleg és belsőleg is megújult.

A hotel szolgáltatásainak bővítése keretében az eddigi szauna szigetet - ami egy finn szaunából, aromaszaunából, tepidáriumból, gőzfürdőből állt - egy további szaunával, úgynevezett textil szaunával egészítik ki.
A szauna bővítésével egy régóta fennálló konfliktushelyzet oldódik fel, miszerint a vendégek egy része magától értetődőnek tekinti a fürdőruha nélküli szaunázást, míg másokat ez feszélyez: számukra készül az új szauna, ahol nem kell levetkőzniük.

Bővül a szolgáltatás egy új medencével is! A 8-16 éves korosztály számára épülő "kamaszmedence" részben meglévő igényeket kíván kiszolgálni, ám természetesen azt is várják ettől az újítástól, hogy azok a családok is a NaturMed Hotel Carbonát válasszák ezentúl, akik ilyen korú gyermekekkel kívánnak utazni.

 Az új medencével lehetőséget biztosít a szálloda arra, hogy a fiatalok a hatalmas mozgásigényüket úgy elégítsék ki, hogy közben ezzel sem a pihenni vágyó vendégeket, sem a pancsoló kisgyerekeket nem zavarják.


És még egy plusz élmény, ami a felnőtteknek nyújt teljes szellemi kikapcsolódást: az AlphaSphere, azaz a belső utazás élménye.

A szavak aligha képesek leírni az AlphaSphere élményt. Az AlfaSzféra egy többdimenziós élményszoba, mely a hangok, fények, melegség, és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba varázsolja Önt, könnyűnek és szabadnak érzi magát, testi és szellemi értelemben is. Ez a vizuálisan és akusztikusan elkülönülő visszavonulás a külvilágtól lehetővé teszi, hogy a felhasználó minden külső befolyás nélkül juthasson el az Alfa állapotba. Az AlfaSzféra egyszerre stimulálja és összeköti az érzékelést. Segít abban, hogy ne külön-külön, hanem egységesen egészben élje át az érzékelés élményét. Minden figyelem a belső énünkre irányul, az érzékek utazásra indulnak.

Végeredmény: egy ultramély relaxációs állapot - az alfa-élmény azonnali átélése

További információ és foglalás:
hotel@carbona.hu,
www.carbona.hu
Tel: 83/ 501-500


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft