Zepter home art
  Hozd magad tökéletes formába Karácsonyra!

Ünnepi hangulat és vidám szilveszter a Carbonában?

2011. november 18., péntek 16:35

Szeretné az idén elkerülni az ünnepek alatti többfogásos ételek elkészítését, a hozzá tartozó bevásárlást és kapkodást, valamint az ünnepi programok megszervezését? Gondolt már arra, hogy a Karácsonyi időszakot csak pihenéssel és kényeztetéssel töltse el...


Ünnepi hangulat és vidám szilveszter a Carbonában?

Meghitt, családi, exkluzív és különleges... Többek között így jellemezhetjük már évek óta a hévízi NaturMed Hotel Carbona karácsonyi és szilveszteri programjait. Célunk az, hogy több héten át színes programajánlattal kedveskedjünk vendégeinknek, így többek között a mézeskalács bemutató és vásáron túl gulyás party, karácsonyi koncert, várja a hozzánk látogatókat. December 30-án Janicsák Veca érkezik hozzánk, akivel együtt énekelhetünk és bulizhatunk, csak vigyáznunk kell arra, hogy az energiánkból még tartalékoljunk a következő napra is. Szilveszter estéjén a többfogásos gálavacsora, operett műsor, brazil showtánc, és az elengedhetetlen tűzijáték mellett a fergeteges hangulatot Wolf Kati biztosítja.

Mi a család minden tagjára gondoltunk! Amíg a szülők például szauna felöntésen vannak, vagy csak épp egy kis "gyermekmentes" kikapcsolódásra vágynak, a "Törpeklub"-ban szakképzett személyzet vigyáz a gyermekekre. Karácsony-országot varázsolunk a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt, ahol a gyermekfelügyelet és a játszóház mellett különféle játékos programokkal várjuk a gyermekeket.

A nálunk töltött napok lehetővé teszik, hogy az egész évben várva várt decemberi ünnepi időszakot pont úgy töltsük el, mint ahogy azt megálmodtuk. Igazi, pihentető alvás, ellazító fürdőzés, frissítő wellness, különleges kezelések, ünnepi ételek, gyermekprogramok. Mindezt egy csodálatos környezetben, gyertyafényben, a fahéj, forralt bor és mézeskalács illatában.

Azon vendégeink számára, akik a Karácsonyt és a Szilvesztert otthon szeretnék eltölteni, számukra készültünk egy Adventi ajánlattal. A novemberi és decemberi időszakban fontos az, hogy megfelelően felkészüljünk és ráhangolódjunk az ünnepre, hogy azt nyugodtan és békés meghittségben tudjuk eltölteni. Ebben az időszakban "adventi hangulattal" és óriási kedvezményekkel várjuk a család minden tagját. 2011.november 25-december 22-ig 13.900 Ft/fő/éj ártól várjuk vendégeinket félpanziós ellátással minimum 2 éjszaka foglalása esetében.

További információk!


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:40 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft