Pikáns fogás: Őszibarackos csirkemell
  Gyümölcsös finomság: Lepény barackkal

Hűsítő finomság: Őszibarackparfé

2011. június 22., szerda 10:00

Harsányi Levente imádja az őszibarackot, a nyári melegben különösen a hűsítő őszibarackparfét szereti és ajánlja jó szívvel.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg őszibarack,
1/2 dl friss citromlé,
2,5 dl tej,
2,5 dl habtejszín,
2 tojássárgája,
édesítő ízlés szerint (egészséges megoldás például a stevia).

Elkészítése: A meghámozott barackot a citromlével pépessé turmixoljuk, majd hűtőbe tesszük. A tejet összekeverjük a tejszínnel, majd 20 percig lassú tűzön gyöngyöztetjük. Vigyázat: ne forraljuk fel! Végül hozzáadjuk az édesítőt. A tojássárgáját elkeverjük 2 dl összefőzött tejszínnel, majd visszaöntjük a lábasba, és alacsony lángon krémesre főzzük. Hagyjuk kihűlni. Ezután hozzáadjuk a barackpürét, elkeverjük, és mélyhűtőbe tesszük. Félóránként megkeverjük. Tálalásig a fagyasztóban tartjuk, és kis gombócokban mentalevéllel díszítve tálaljuk.

Előkészületek: 20 perc
Elkészítés: 75 perc

Forrás: BEST magazin


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Pikáns fogás: Őszibarackos csirkemell
Suri Cruise imádja a fagyit: 5 perc alatt kész is
Címkék: fagyi recept 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft