Hirdetés
  Tilla vega is, meg nem is
  Ilyen szép volt az esküvőjén Palácsik Timi

Gáspár Evelin: Nem leszek Schobert Norbi

2013. augusztus 23., péntek 11:00

Győzike lánya hazaérkezett amerikai tanulmányútjáról. Annak ugyan örül, hogy újra családja körében lehet, a róla megjelent hírek azonban, amelyekkel itthon szembesült, egyáltalán nem tetszettek neki.

Hirdetés

Gáspár Evelin nevétől volt hangos amerikai tanulmányútja alatt a hazai bulvársajtó. Győzike lánya pedig annak örült a legjobban külföldön, hogy senki nem ismeri.

"Rengeteg jó élmény ért kinn, de a legjobb az volt, hogy nem ismernek. Ott egyszerű tini lehettem, bár nem mondom, hogy nem bántott, amiket itthon közben írtak rólam. Most már azonban úgy gondolom, teszek az egészre. Igazából nevetséges, hogy Magyarországon ennyit foglalkozzanak azzal, hogy mit csinál, hová megy egy fiatal lány. Nem csak a túlsúlyomtól szabadultam meg, de meg is keményedtem, és 19 éves létemre rengeteget csalódtam" - fakadt ki a StoryOnline-nak Evelin, akit rengetegen keresnek meg, hogy segítsen fogyókúrás tanácsokat adni. - "Volt, aki pénzt ajánlott, hogy találkozzam vele és mondjam el, hogy fogytam le. Nem vagyok Schobert Norbi, nem leszek fitneszguru, mindenkinek magának kell végigjárnia az utat. Én is az interneten kutakodtam, személyi edzőt fogadtam, és diétázom. Bár a salátát már nagyon utálom, nem hagyom abba a fogyókúrát, mert még mindig kövérnek látom magam."

Gáspár Evelinnek szeptembertől ráadásul nehéz időszak következik az életében: visszaül az iskolapadba és érettségire, nyelvvizsgára készül.

"Szeptembertől csak a tanulásra koncentrálok, meg persze edzek is mellette. Érettségit, nyelvvizsgákat kell szereznem, hogy felvegyenek egy külföldi egyetemre. A jövőmet ugyanis csak külföldön tudom elképzelni" - mondja határozottan Evelin.

Evelin egyébként világsztárokkal is találkozott Miamiban. Hogy kivel pózolt a legbüszkébben, azt ide kattintva megtudhatod.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub
       

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft