Hirdetés
  Méhpempőtől szépül Pamela Anderson
  Andor Éva: Jöjjenek a piros ételek!

Így égeti a zsírt Czinege Anna

2014. május 19., hétfő 10:10

Anyukaként és elfoglalt divattervezőként kevés ideje jut az edzésre a Viasat3 sztárjának.

Hirdetés
Czinege Anna négy évvel ezelőtt lett a futás szerelmese, képes volt akár hetente kilencszer is lejárni az edzőterembe. Kislánya születése után azonban egyre kevesebb ideje jutott minderre, és bár most is remek formában van, újra rendszeres testmozgásba kezdett. 

"Mindig fontosnak tartottam, hogy a testem és lelkem harmóniában legyen. Sajnos a hétköznapokban kevés időm jut magamra, így meditálással és speedfitnesszel igyekszem ezt elérni" - mondta a StoryOnline-nak Anna. 

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


"Anna nagyon aktív és lendületes edzés közben. Szereti kiadni magából a felesleges energiákat, vagy épp a stresszt levezetni. Izomépítő és zsírégető edzéseket egyaránt végez specifikus, tipikus női gyakorlatokkal. A gép kitűnően átmozgatja a nőies területeket. Emellett elkezdett megfelelően táplálkozni, mert a rendszeres edzések mellet a fejlődéshez erre van szükség. Mindig jókedvű, a számára hatékony gyakorlatokat kellő erőbevetéssel hajtja végre, így garantált lesz a fittsége és formás alakja a nyárra" - árulta el Bicskei Izabella speedfitness edző, aki személyesen vette kezelésbe a Viasat3 Megruházlak! című műsorának sztárját. 

A tervező egyébként már több divatbemutatón is túl van, számos híresség öltötte magára a ruhakölteményeit. Adja tehát magát a kérdés, hogy miért jelentkezett a tévéműsorba. 

"Mindig féltem a versenyszituációktól. Azért jelentkeztem a műsorba, hogy ezt leküzdjem, és sikerült is. Jól éreztem magam a forgatások alatt, attól függetlenül, hogy ez a típusú kreatív munka a hétköznapokban másképp zajlik! Egy óra alatt nehéz megtervezni és kivitelezni egy szettet, nekem nem is sikerült teljesen egyszer sem" - tette hozzá Czinege Anna.
Címkék: viasat 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft