Hirdetés
  Andor Éva: Jöjjenek a piros ételek!
  Csobot Adél: Csúfoltak az orrom miatt

Ilyen is lehet a rakott krumpli

2014. május 30., péntek 17:00

Hétvégén újra az ország gasztromakettjével találkozhatnak az érdeklődők a Millenárison:

Hirdetés
Magyarország legjobb éttermei, cukrászdái, borászatai, gourmet üzletei és más finomságok készítői várják a gasztronómia szerelmeseit a Gourmet Fesztiválon. Az idei évben - a saját ételeik bemutatása mellett - a rakott krumplit gondolják újra a hazai és külföldi séfek, így kóstolhatunk rakott krumplilevest, rakott krumplit Szent Jakab kagylóval? esetleg algával. Akinek ez kevés, az kalandozhat az ázsiai ételek és az utcai kaják világában, ízlelhet igazi vietnámi street-foodot vagy a zsombói asszonyok hagyományos leveles rétesét. Az idei év témájához kapcsolódva megtudhatják az érdeklődők, miben más a kézműves, hazai nemesítésű burgonya, mint az ipari krumpli, bemutatkozik a Basa is, amely név nem a keleti konyhához kapcsolódik, hanem egy sütésre-főzésre egyaránt alkalmas burgonyát takar. A rendezvény mindhárom napján egy-egy hazai Michelin-csillagos étterem séfje várja a vendégeket, akik a főzés mellett még néhány kulisszatitkot is elárulnak majd a Michelin-csillagok világából. A gasztrokalandok nem csak az ételek, hanem a növények világában is folytatódnak majd: az izgalmas ételkreációk mellett különböző, ismeretlen fűszernövények dísz- és nemesített változatait is megismerhetik az érdeklődők, és a kíváncsiak a megszokottól eltérő ízvilágú salátákat is kóstolhatnak egy "vagány nagyvárosi gasztrobotanikus" jóvoltából.


Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Címkék: gasztro 

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

 
További könyvajánlatok: