Hirdetés
  Felpumpálták Kim Kardashian fenekét
  Gáspár Evelin: Nem leszek Schobert Norbi

Tilla vega is, meg nem is

2013. augusztus 23., péntek 09:00

A TV2 műsorvezetője néhány éve vegetáriánusba hajlónak mondja magát, a hamburgereket mégsem cserélné el semmiért sem.

Hirdetés
Till Attila köztudottan szereti belevetni magát a gasztronómiai élvezetekbe. A műsorvezető azonban nem válogatós: az amerikai gyorskajáldáktól a Michelin-csillagos éttermekig mindenütt megfordul, sőt otthon is gyakran ragad fakanalat. Nem csoda tehát, hogy Tillát nemrég McDonald's kérte fel, hogy legyen a hamburgertervező versenyük házigazdája. A műsorvezető már második alkalommal mondott örömmel igent a felkérésre, hiszen egyébként is nagy rajongója az étteremláncnak.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: Noguchi Porter Novelli
fotó: Noguchi Porter Novelli

"Ez szerintem egy kortünet. Hacsak valakinek nincs valamilyen erős prekoncepciója, az egészen biztosan jár gyorsétterembe. Mi a családommal általában a praktikum és az ízek kedvéért térünk be egy-egy hamburgerre. Én például annyira szeretem ezeket az ételeket, hogy zöldségevőként ma négyféle marha és csirkehúsos szendvicset kóstoltam végig..." - mondta a StoryOnline-nak Till Attila, aki szerint nem mindig az éttermi vacsora a legjobb választás.

fotó: Noguchi Porter Novelli
fotó: Noguchi Porter Novelli

"Nagyon sokszor főzök otthon magamnak, mert időnként rám jön, hogy vega vagyok. Ez az egész fogyókúrás célzattal indult, de azóta sokkal komolyabb lett. Nincs semmifajta direkt elhatározásom, hogy nem eszem húst, de mégis vegetáriánusba hajlónak mondom magam. Ilyenkor mindenféle indiai, keleti kutyulmányokat készítek, amit nem csak én imádok, hanem a családom is" - árulta el a TV2 műsorvezetője, aki hozzátette: amióta több zöldséget eszik, helyreugrottak az értékek a vérképében.

Tilla egyébként korábban arról nyilatkozott, hogy mielőtt megismerte feleségét sok kapcsolata volt. Kíváncsi vagy a tévés egyéjszakás kalandjaira? Kattints ide a cikkünkért!


Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft