Hirdetés
  60 felett is bombázó a magyar sztár
  Így tartja magát bombaformában Novodomszky Éva

Megújult a Story - kettő az egyben

2013. április 17., szerda 12:03

Új fejezet kezdődött a tizenöt éves ötcsillagos Story magazin történetében. Ettől a héttől kezdve új, NŐI EXTRA tartalommal gazdagodik a magazin, természetesen a megszokott és közkedvelt sztártörténetek mellett.

Hirdetés
A STORY NŐI EXTRA a mindennapi nő lapja, mindennapi tartalommal, ám nem mindennapi módon. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan hozhatod magadat bombaformába vagy ha szeretnél természetes alapanyagok és technikák segítségével olcsón fiatalodni, a NŐI EXTRÁBAN remek tippeket kaphatsz ehhez.

Ha érdekel az ezotéria, de nincs idő és pénz drága tanfolyamra, ha szeretnéd tudni, miként hat egymásra test és lélek, lapozd fel a Story magazin NŐI EXTRA rovatát és tanuld meg az arcdiagnosztika alapjait vagy olvasd el heti horoszkópunkat!

Család rovatunkban igyekszünk egyszerű, de annál ötletesebb trükköket megosztani ahhoz, hogy háztartásod minél hatékonyabban, ugyanakkor költségkímélően működjön. Spórolj a Story segítségével! Ugyanitt szívhez szóló sztártörténeteket is olvashatsz arról, hogyan találtak kedvenceink új apukát gyermekeiknek és maguk mellé társat a sokszor kilátástalannak tűnő élethelyzetben.

Bár már itt a jó idő, a hajnalok és esték hűvösek lehetnek, korai lenne még otthon hagyni a sálat, kendőt. Ráadásul a szupertrendi kiegészítővel az öltözékét is feldobhatja, ha kipróbálja Divat rovatunk tippjeit.

Az a bizalom, amellyel a hazai sztárvilág legkiemelkedőbb személyiségei megtisztelik a Story magazint új érdekességek alapjául is szolgál. A STORY NŐI EXTRA e heti társfőszerkesztője a Szombat Esti Láz zsűritagja, a táncművész Keleti Andrea, aki nem csupán finom, ám kalóriaszegény és nem utolsósorban időtakarékos receptjeit, de a 10 leghatékonyabb gyümölcsös méregtelenítő tippjét is megosztja az olvasókkal.

Kellemes időtöltést kívánunk a megújult Story magazinhoz és a StoryOnline-hoz, ami szintén új NŐI EXTRA TARTALOMMAL bővült!

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft