Hirdetés
  Shakira úgy szépül, mint egy baba
  Tavaszi megtisztulás

Tudom mit hordasz majd idén nyáron!

2014. március 22., szombat 14:00

A magyar nők egyre nyitottabbak a trendekre: kísérleteznek a színekkel és variálják az összeillő anyagokat - vallják az Elle Fashion Show szervezői, akik szerint idén nyáron leginkább a 90-es évek formái, mintái köszönnek vissza, színekben pedig a fehér, sárga, fekete és kék dominálnak.

Hirdetés
Az ismert divattervezők Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kollekciója alapján nyugodtan kísérletezhetünk a klasszikus fekete, fehér és szürke mellett erőteljesebb színekkel (neon, narancs, élénksárga, zöld, korall, királykék, türkiz), de a pasztell- és púderárnyalatokról sem kell lemondanunk. Anyagok terén pedig a selyem, a muszlin, a len, a neoprén, a printelt neoprén és a neon szálakkal szövött pamutok hódítanak a jó időben.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


"Egy selyemruha mindennél többet ér a nyáron" - vallja Tomcsányi Dóri. A selyemruhát a NUBU is ajánlja, ugyanakkor a tervezőnők szerint egy elasztikus bőrnadrággal, kézzel festett bőrkabáttal és bőrmellénnyel sem nyúlunk mellé. Szegedi Kata egy laza, bő atlétára esküszik fehér és fekete színben, akár mintával, amely szoknyával és nadrággal is tökéletes. Az Elle divatszerkesztője, Gönczy Andrea pedig kiemelte, hogy a crop topok és haspólók idén nyáron is hódítanak a pliszírozott szoknyával és a fémes árnyalatú ruhadarabokkal együtt.

Többre vagy kíváncsi? Látogass el az Elle Fashion Show-ra, ahol magyar dizájnerek mellett francia tervezők is bemutatják legfrissebb kreációjukat. A Párizsi divathetek állandó szereplői - Christine Phung, Octavio Pizarro és Valentine Gauthier - a francia divatot hozzák el Budapestre, és a 2014 ősz-téli kollekciójukat mutatják be.
Címkék: elle fashion divat 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft