Pippa Middleton popóját akarja mindenki
  Levetkőzött és 20 évvel néz ki fiatalabbnak a sztár

Megmutatta, övé a legjobb test

2011. május 24., kedd 05:30

Lehet, hogy elmúlt negyven, de még mindig az övé a világ egyik legjobb teste. A szexis színésznő, ha csak teheti, szívesen meg is mutatja csábító porcikáit...

Jennifer Aniston (42) kapja meg június 10-én Decade of Hotness (az évtized legtüzesebbje) címet a Guys Choice Awardson (pasik választása díj). Ha megnézzük az elmúlt tíz év során készült bikinifotóit, messzemenően egyet kell értenünk az elismeréssel: a színésznő felett nem múlik az idő, sőt, nemhogy rosszabb, de inkább jobb lett évről évre az alakja.

Mi Aniston titka? Állítja, hogy a jóga. "Minden másnak csinálom, és előtte általában futok is egy kicsit" - nyilatkozta nemrég. "Nagyon jó az egyensúlyozó pózokban - árulta el Mandy Ingber, a jóga edzője, akivel már régóta dolgoznak együtt -, csodálatosan összpontosít és jelen van. Megcsinálja a fa pozíciót.. és bármikor tovább tudja tartani, mint én az enyémet."

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Megmutatta, övé a legjobb test

Míg korábban híres volt arról a szexis szépség, hogy képes volt éveken át, nap mint nap ugyanazt a salátát enni a Jóbarátok forgatásán, mostanában már bővítette az étrendjét személyi séfjei, Jewels és Jill Elmore segítségével. "Jewels megváltoztatta a látásmódomat, már ami a konyhát illeti: a hely, ami valaha az energiaszeletek tárolására szolgált (amik számomra egykor az összes fajta ételcsoportot lefedték), szentéllyé változott, ami a legfontosabb helyiség a házban, telve olyan látvánnyal és illatokkal, amelyek már önmagukban jóllakatnak" - lelkendezett Aniston a séf új szakácskönyvének előszavában.

Bár bevallottan rajong a nehéz mexikói konyháért, nem tagadja, nagyon is odafigyel az étkezésére, ami sok-sok friss zöldségből áll. Ehhez készen áll a változásra is: "Csak nemrég kezdtem el megkedvelni a kelbimbót. Általában lábszagúnak érzem, de szépen felszeletelve, megpárolva igazán finom lett" - bizonygatta.

Azért a kelbimbó csodákra képes, nem? Itt találsz egy jó receptet is hozzá >>


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Rettenetes történet: a kisbaba megfőtt a kocsiban
Pippa Middleton popóját akarja mindenki

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft