Bázlik Dóra (19)
  Ster Erna (24)

Nádai Anikó (20)

2009. május 18., hétfő 00:00

Méretei: 169/82/61/90. Egy bajai Póker Klubban dolgozik osztóként, illetve felvették a Bajai Fiatalok Színházába, ahol folyamatosan próbál.

1. Mohácson született, szülei elváltak, ő pedig Kecelre költözött az édesanyjával. Jelenleg Baján lakik a saját lakásában. 
2. Kissé problémás gyerek volt, nem nagyon érdekelte a tanulás. Bentlakásos iskolába járt 6. osztálytól kezdve. Pokoli volt az itt eltöltött 2-3 év, de sokat tanult belőle: megtanulta elfogadtatni magát és 12 évesen arra is rájött, hogy csak magára számíthat, és nem bújhat mindig anyuka szoknyája mögé. 
3. A gimiben már jobban tanult, a bentlakásos iskola tényleg az életre nevelte. Kiskőrösön érettségizett le.
4. 18 évesen nem tudta eldönteni, hogy mivel is szeretne foglalkozni. Azt sem tudta, hogy mik a lehetőségei, így végül Bajára a tanítóképzőre jelentkezett, magyar szakra.
5. A lakást, amiben Baján él, szülői segítséggel vette, de ő maga törleszti. Sajnos a válság miatt most nehéz helyzetben van, az ő részlete is alaposan megugrott. Így a suli mellett dolgozik is.
7. Egy bajai Póker Klubban dolgozik osztóként, illetve felvették a Bajai Fiatalok Színházába, ahol folyamatosan próbál. A főiskolai énektanára ajánlotta be ide, és a sikeres felvételi vizsga után rögtön be is tették Anikót egy előadásba, és ez teljesen megváltoztatta az életét: a mai napig az az egyik legmeghatározóbb élménye, hogy akkor a közönség állva tapsolt. A színházban megtalálta élete értelmét. Ebben érzi magát igazán jól, imádja a verseket, szeret konferálni, szeret a színpadon állni. Ez az, amit igazán szeretne csinálni: színésznő szeretne lenni.
8. Imádja a lovakat, az állatokat, ha az úton meglát egy csigát, még azt is megmenti. 9 éve lovagol, és van egy macskája. Származott is ebből már komoly problémája, mert a társasház szabálykönyve tiltja, hogy hörcsögnél nagyobb állatot tartson a lakásában - ezért szomszédjai beperelték.
9. Jelenleg szingli. Úgy érzi, mindig rossz pasikat fog ki, akik kihasználják, megcsalják. Az első nagy szerelem 3 évig tartott egy osztálytárssal, őt nagyon szerette. Azóta csak nagyon rövid próbálkozásai voltak. Nem szereti, ha valaki nyomul, inkább küzdeni szeret a férfiért. És ami a legfontosabb: dolgozzon, akkor tud rá felnézni. Hiszen ha ő ennyi idősen el tudja tartani magát, akkor a pasi is legyen férfi a talpán.
10. Soha nem modellkedett. A tavalyi Királynőre is jelentkezett, de akkor nem jutott be a legjobbak közé. Idén az éppen aktuális barát unszolására nevezett be, akivel azóta már szétváltak útjaik. Kevés embernek szólt arról, hogy jelentkezett, mert kevesen vannak olyanok a környezetében, akik őszintén örülnek a sikereinek. Ez egy olyan dolog, amiért érdemes reggel felkelni, amit érdemes várni.

Fotó: RTL Klub / Klinszky Gábor

A versenyről bővebben itt: A Királynő


Story Női Extra
Tévéműsor

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft