Fájdalmas kép a szexis sztármamiról
  Szépségért mindent kockáztat

Tavaszi nagytakarítás

Rövid haj pro és kontra

2011. április 7., csütörtök 05:30

Természetesen az egész média azonnal zizegni kezd, ha valamelyik celeb valamilyen radikális változtatásra szánja el magát. Néha zseniális átalakulásoknak lehetünk szemtanúi, de nem mindig jó ötlet így hívni fel a figyelmet...

Liptai Claudia levágatta a haját: azonnal elindulnak a találgatások, vajon miért. Új szerelem, új szakítás lehet mögötte? Egyáltalán nem: kislánya szívét nem akarta tovább fájdítani vöröses szőke loboncával, ugyanis Panka bébi fürtjei még nem nőnek olyan gyorsan mint a mamié. A változás azonban annyira jól sikerült, hogy Clau akár nyugodtan meg is tarthatja még akkor is, amikor a kislányának már derekáig ér a haja. Ugyanis egy karakteres áll vonalát mindig szépen emeli ki a rövid frizura.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Tavaszi nagytakarítás

Ábel Anita azt állítja, hogy a kényelem miatt döntött a rövid, tépett fürtök mellett. Ugyanis az utóbbi időben elfoglalt anyukaként egyre kevesebb ideje jutott arra, hogy naponta beállítsa a frizuráját, éppen ezért úgy döntött, inkább levágatja. De talán egy kissé túlszaladt az olló, bár maga, a még mindig divatos pixie fazon nagyon bájos. A teltebb archoz azonban előnyösebb, ha nem túlságosan rövid a haj, mert az csak még jobban kerekít.

Rihanna nemrég ismét rövid frizurával jelent meg egy díjátadón, amiből kiderült, hogy az emeletes homlokú énekesnőnek milyen jól áll egy kis frufru (egyébként a hosszú haj rossz neki, ha van, ami takarja a feje boltozatos felső harmadát). De a bájosságát a pixie sokkal jobban kiemeli, ami kellemes kontrasztot ad kihívó öltözékeivel.

Kate Winslet is ollót ragad(ta)ott, és sikerült magát Bridget Nielsenné változtatni (ha valaki még emlékszik Sylvester Stallone óriásmellű feleségére). Sem a rövid haj, sem a platina szín nem volt a legszerencsésebb választás, de nem sokkal később már sötétebb szőke hajjal jelent meg, igaz, akkor az alapozója lett igazán borzalmas. Lehet, hogy az utóbbi időben mégis csak megviseli a rászakadt szingliség?

Jennifer Aniston hajvágatása kifejezetten médiaheck volt, miután a fotósok megfeledkeztek a bájos jóbarátról, mivel a Kellékfeleség bemutatóján akadt egy jobb bőr, a bikinimodell Brooklyn Decker. Ám alig került elő az olló, mindenki Aniston félhosszú bobjáról írt (mi a túlságosan sárga színéről is megemlékeztünk). Egyébként jót tett a megjelenésének a rövidítés: valahogy üdébb lett tőle a bombázó színésznő - vagy inkább az ismét ráirányuló médiafigyelemtől?

Victoria Beckham végre kislánnyal várandós - adták hírül a lapok, ugyanakkor egyre nyúzottabb a divatikon. A haját mostanában ismét hosszan hordja, ami nem a legjobb választás: csak meg kell nézni a 2008-as pixie frizurás képeit, és máris kiderül, hogy a fűszeres lány háromszögletű (rossz nyelvek szerint egérszerű) arcához mennyivel jobban illik a rövid fazon.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Fájdalmas kép a szexis sztármamiról
Beteg lett a híres szakács párja a főztjétől
Címkék: rövid haj szexi 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft