Nőnapi koncert a New Orleansban!
  Dr. Béres József laboratóriumot avattak Kisvárdán (x)

A Cirque Éloize iD előadása Budapest felé tart

2014. április 8., kedd 10:53

15 előadó a tánc-, az extrém sport és a cirkuszművészet egyedi kombinációjában A nemzetközi hírű, extravagáns iD nálunk a Budapest Arénában debütál

Végre a magyar közönég is megismerheti a cirkuszművészet legújabb előadásmódját, hiszen a Cirque Éloize iD előadása Budapestre tart. A Jeannot Painchaus rendezte iD kirobbanó energiájú produkció, a cirkusz, az extrém sport, a hip-hop és a tánc keveréke. Az előadás április 22-én és 23-án, csak két alkalommal lesz látható a Budapest Aréna színpadán.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

A társulat 1993-as alapítása óta a világ egyik vezető kortárs cirkuszává vált. Újító produkcióikkal a társulat olyan előadások színpadra állítására specializálódott, amely a cirkuszművészetet kombinálja a színházi előadással, a zenével és a tánccal - a társulatra jellemző sajátos és úttörő módon. A Cirque Éloize a Cirque du Soleil társvállalata, valamint partnere a kreatív látvány, a nemzetközi modern cirkuszművészet és szórakoztatás felé történő elmozdulásban.

Az előadás rendezője, Jeannot Painchaud a következőket nyilatkozta: "A társulat hagyományaihoz híven az iD több különböző művészeti formát kombinál és adja energiájukat az akrobatikus előadáshoz. Két rivális bandáról szól a történet akiknek osztozniuk kell egyetlen helyen a város szívében, de mindeközben keresik azt is, hogyan fejezhetnék ki a személyiségüket és az egyediségüket - s máris előttünk van az iD."

Az iD 15 akrobata és előadóművész színpadi munkája, vadonatúj multimédiás kiegészítőkkel, valamint rock és elektronikus zenéktől inspirált kísérőzenével. 2010-es bemutatója óta a show folyamatosan lelkes kritikákat kap mind a közönség, mind a média részéről.

A társulat 1993-as alapítása óta az újító természetű színházi megvalósítására törekszik. Tíz saját showjával a Cirque Éloize 4000 előadást mutatott már be 40 ország 440 városában, az egész világon. A társulat szintén képviselteti magát a különböző nemzetközi fesztiválokon, s például 12 érmet nyertek már a legrangosabb, párizsi Cirkuszfesztiválon.


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft