Karácsonyi extrák a Farmeramán!
  Frissítő tavaszi ajánlatok a Családi Wellness Hotel Gyula **** superiorban

Együtt sír és nevet Dolhai Attila és kolléganője

2012. április 18., szerda 08:34

Több állomásos koncertturnéra indult Dolhai Attila a Gypsylandel zenekarral és Peller Annával. A színpadon együtt sírnak és nevetnek a turné tagjai.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Érdekes és színes utazásra hívja a zenekedvelőket Dolhai Attila, aki koncertturnéján több műfajt is ötvöz a Gypsylandnek és Peller Annának köszönhetően. "Elsősorban a 20-as, 30-as évek swing világa adja a koncert fő vázát. Mindezt azonban egy új köntösbe csomagoltuk, hogy mindenki számára kedvelhetővé váljon a műfaj" - árulta el Dolhai Attila, aki az operett és a musical műfajának sem fordít hátat több állomásos turnéján. "Veszprémben, Sopronban és a turné többi állomásán is felcsendülnek a nagy kedvencek és az operett klasszikusok, musical slágerek is. Az élő zene és hangszerek mindenkit magával ragadnak, hiszen négy rendkívül virtuóz zenész gazdagítja a turnét" - nyilatkozta a színész-énekes, aki partnereket is választott maga mellé a vidéki turnéra.

"A Gypsylanddel már hosszabb ideje dolgozom együtt. Az általuk képviselt műfaj egyedi és rendkívül izgalmas. Örülök, hogy együtt dolgozhatunk mert egyedit tudunk együtt alkotni. Akárcsak Peller Annával, aki szintén fellépőtársam a koncertturnén. Együtt sírunk és együtt nevetünk a színpadon" - mondta Dolhai Attila, aki egy igazán rendhagyó koncertsorozattal lepi meg rajongóit. "A műsor a közreműködőknek köszönhetően válik egy igaz interaktív, egyedi hangzásvilágú és hangulatú produkcióvá. Remélem, hogy számos nézőnek szerezhetünk örömöt az országos turnéval" - mondta Dolhai Attila, aki több vidéki nagyvárosba is ellátogat turnéja keretében.
 
A rajongók és zeneszeretők az alábbi helyszíneken és időpontokban láthatják Dolhai Attila koncertjét:

2012. április 21. - Pápa

2012. május 5. - Veszprém

2012. május 6. - Sopron

2012. május 7. - Szombathely 

2012. május 11 - Kecskemét 

 

 

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft