Játssz és nyerj Pölöskei szirup-ajándékcsomagot!
  Megjelent Nyári Aliz és Nyári Edit új lemeze

Játssz és nyerj páros belépőt a New Orleans Club-ba!

2013. október 1., kedd 16:51

NEW ORLEANS CLUB, egy hely a 30 év felettieknek

A New Orleans néven üzemelő, nagyszerű adottságokkal rendelkező klub, - melyet tulajdonosa eredetileg 2001-ben jazz klubnak épített -, 2012. nyarán egy kisebb "ráncfelvarráson" esett át: megszépült, kicsinosodott, kényelmesebbé, hangulatosabbá vált.

A Budapest belvárosában, a Lovag utcában található megújult szórakozóhely igényes zenei és kulturális programokkal várja a harminc fölötti közönséget. Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin is fellépett már itt, amely továbbra is a minőségi zene, a minőségi szórakozás mellett teszi le a voksát.

Szeptembertől a klub egyik házigazdája a Jazzy Rádió, mely itt tartja népszerű táncos bulijait minden pénteken és szombaton Jazzy Party néven. Általuk ismét megszülettek a F.U.N.K.Y. partyk a budapesti éjszakában: vidám zenék, színes ruhák, kedves emberek, felejthetetlen bulik, a DeeJay pultban pedig Suri Imre zenél.

A táncos rendezvények mellett a klub műsorkínálatába beletartoznak és kiemelt szerepet kapnak a népszerű magyar együttesek akusztikus koncertjei, a színházművészet kiemelkedő művészeinek zenés előadóestjei, a kabaré előadások vagy épp a zenetörténeti kalandozások a komolyzene legnépszerűbb előadóival is. A klub létrehozásának, illetve mostani megújulásának egyik legfontosabb célja az volt, hogy a felnőtt, zenét szerető, táncolni, szórakozni vágyó, kulturális, illetve kulináris élvezeteket kereső 30 év feletti közönségének egy mindig aktuális, minőségi szórakozóhelyet biztosítson sokszínű programjaival, kiváló italkínálatával és finom ételeivel.

Az októberi programkínálatban szerepelnek új tehetségek, mint a Finucci Bros, melynek lemezbemutató koncertjén friss repertoárjukat mutatják be a Megasztárból ismert Kökény Attila közreműködésével. Őket követi majd két újabb feltörekvő party zenekar, a Stereotone és Partyssimo, akik a legjobb és legismertebb slágereket játsszák a saját képükre formálva. A tehetségek sorát gazdagítja a hónap végén fellépő két együttes a Peet Project és a Groovy, akik már külföldön is bizonyítottak és kivívták a közönség szeretetét, elismerését. A zenekari koncertek sorát pedig egy igen fiatal és meghökkentő zenekar nyitja, a Bohemian Betyars, egy speed folk freak punk zenekar, aki egy most egy lányabb, nyugodtabb akusztikus koncerttel lepi meg közönségét.

A fiatalok mellett a szakma nagyjai megjelennek a New Orleans Club színpadán,mint a Latin Duó (Tátrai-Szűcs páros) vagy a Garami Funky Staff sikercsapata Garami Gábor vezetésével és két új énekesnővel, Kollányi Zsuzsival és Sári Évivel. A hölgyeket ebben a hónapban MRS. Columbo, azaz Galambos Dorina és a szwing királynő, Szűcs Gabi képviseli, utóbbi éveken keresztül a nagysikerű Cotton Club Singers énekese volt. Október utolsó hétvégéje a szwing jegyében zajlik: itt lesz a sármos hangú Gájer Bálint, aki Micheal Bublé dalokat énekel, Majsai Gábor ,a magyar Tom Jones és Szűcs Gabi, aki a Swinging Amy c. produkciójával egy különleges zenei utazásra visz bennünket: megidézi a tragikus sorsú brit soul énekesnő, Amy Winehouse alakját és művészetét, természetesen szwinges átiratban. Madonna, az elmúlt 30 év egyik legfontosabb előadója sem hiányozhat a klub repertoárjából. Egy hazai szupergroup játssza a díva legismertebb dalait, és négy énekes: Gallusz Niki, Singh Viki, Bebe, és Kocsis Tibi az X-Factor győztese tolmácsolják a dalokat.

A zene mellett a humor - Klubrádió Kabaré, Konyhashow, Maksa Zoltán esteje -, valamint a zenei előadóestek is fontos szerepet kapnak a klub életében. Havonta más-más szereplőkkel a Rájátszás, avagy költészet popritmusban c. műsor is beköltözik a New Orleans Clubba, hogy eddig nem látott produkcióval lépjen színre. Az első alkalom Takáts Eszter, Kardos-Horváth János és Karafiáth Orsolya közös estje lesz, ahol rengeteg vers, dal és irodalmi mű hangzik el.

Az új New Orleans Gájer Bálint, a Voice-ból is ismert énekes új otthona is. A három éve dzsessz-ének szakon zeneakadémiai diplomát szerzett előadó, akit sokszor a magyar Michael Bublénak is neveznek, önálló előadóesttel és a méltán népszerű Group'N'Swing zenekarral is rendszeresen fellép a klubban.

Teljes program és információ: www.neworleans.hu, www.facebook.com/neworleansclub

 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft