Játssz velünk, és tudj meg minél többet az 1991-es évről!
  Karácsonyi extrák a Farmeramán!

Játssz és nyerj páros koncertbelépőt!

2011. december 9., péntek 00:00

Az idei év legnagyobb évvégi meglepetése! A Volksbank bemutatja: Karácsony utolsó éjszakáján, december 26-án Karácsonyi Szuperkoncert Zsédával, Wolf Katival, Keresztes Ildikóval, Tóth Gabival és Tóth Verával a Syma Csarnokban. Extra meglepetés: Takács Nikolas! Közreműködik a Smile Rock Circus és a Budapest Jazz Orchestra! A legszebb karácsonyi ajándék!

6 csillagos karácsonyi koncert ? szupersztárok, akik először állnak egy színpadon!

Zséda, Wolf Kati, Takács Nikolas, Keresztes Ildikó, Tóth Gabi és Tóth Vera- nagyon erős felhozatal! Hogy jött az ötlet, hogy összehozzátok őket?

Gönczi Gábor (a Fókusz műsorvezetője, a karácsonyi show producere): - A tavalyi dupla teltházas Müpa koncertünk után számunkra is kiderült, a közönség mennyire imádja és értékeli a "one- night show"- kat, vagyis az olyan produkciókat, amelyek csak egyetlen egyszer, egyetlen estére kelnek életre. Olyan élmény tehát, amelyről nem szabad lemaradni, hiszen soha nem lehet azt bepótolni. Egy évvel ezelőtt magasra tettük a mércét, és már egy nappal később megálmodtunk egy még sokkal merészebbet!

Mi volt az alapötlet?

- Las Vegasban minden világsztár megfordul, de még ott is nagy durranásnak számít, ha többen is összefutnak egyszerre. Amikor Mariah Carey és Celine Dion duettet énekel, majd egyszercsak megjelenik Aretha Franklin, kézenfogva Shania Twainnel és Gloria Estefannal, ott lássuk be, megszületik maga a csoda. Hittünk benne, hogy hasonló csodákra mi is képesek vagyunk. Ekkor kezdtünk el telefonálgatni, és kiderült, sokan vágynak is rá, hogy együtt szerepeljenek másokkal, bár való igaz: a legnagyobb sztárokat nehéz egy időben egy helyszínre összeszervezni.

Nektek sikerült?

- Életünk eddigi legnehezebb feladatán vagyunk túl, de igen. Amikor Nikolas Portugáliában klipet forgat, Zséda tévéshowkban szerepel, Keresztes Ildi ki sem lát az X- Faktor kulisszái mögül, Wolf Kati első saját szuperkoncertjére készül, Tóth Vera és Tóth Gabi épp lemezt vesznek fel, és közben mindenki folyamatosan turnézik, bizony kellett némi tér-, és időhajlítás, hogy egyszerre próbáljuk össze a hat szólamú repertoárt egy közel 30 fős Jazz Orchestrával. Merthogy ellentétben az esztrád- műsorokkal, -ahol a sztárok egymás után lépnek színpadra-, itt valóban közösen énekelnek majd. Az élmény bennünket már most kárpótolt mindenért: biztos vagyok benne, hogy a közönség még soha nem hallott és látott ehhez foghatót.

Azért a sztárok külön- külön is színpadra lépnek?

- Igen, a koncert elején mindenki elénekli a saját legnagyobb slágereit, amit a közönség tőle a legjobban szeret. Miután a koncert nemcsak nevében karácsonyi, de éppenséggel pont karácsony harmadik napjára esik, természetes, hogy igazi, ünnepi hangulatot teremtünk, amikor művészeink előadják a legismertebb, és legsikeresebb magyar és külföldi karácsonyi slágereket is. Fontos megjegyeznem, hogy ez az amerikai Christmas Showk- mintájára igazi, vidám évvégi fieszta lesz, ahol a minibe öltözött szexi angyalkák feleselnek majd egy focicsapatnyi mikulással. A koncert csúcspontja természetesen a közös produkció lesz, ahol valamennyi sztárénekes egyszerre jelenik meg a színpadon. Garantálom, hogy azokat a perceket soha, senki nem fogja elfelejteni!

Arra is gondoltatok, hogy egy nagy karácsonyi házibulinak egy kis koccintás sem árt?

Nagy büszkeség számunkra, hogy az ország legismertebb borászai közül ketten is fantáziát láttak ebben a különleges karácsonyi showban. Bock József és Gere Attila hozzák el nekünk ezen az estén valamennyi büszkeségüket, úgyhogy a nagy ünneplés közepette bármikor koccinthunk az ország legfinomabb boraival. Mivel utánunk a Magna Cum Laude ugyanitt tartja évvigi nagykoncertjét, megfűztük őket, hogy hozzák el hozzánk is híressé vált pálinkájukat is, úgyhogy akinek kedve tartja, szilveszterig már haza se menjen a Syma Csarnokból!

Kiknek ajánljátok ezt a showt?

A próbákon azt láttam, valamennyi sztárvendég erején felül készül, és szívét-lelkét beleteszi egy eddig nem látott közös produkcióba, ezért úgy érzem, ki- ki saját rajongótábora semmiképp nem maradhat le az eseményről. De úgy érzem, ez egy remek alkalom arra is, hogy egész családok együtt éljék át a csodát, és ha elfogyasztották az ünnepi ebédet, egyszerre töltsenek el velünk, egy igazi, hamisítatlan, filmbe illő karácsony estét, rengeteg sztárral, kiváló zenékkel, és remek borokkal. Én az egész családomnak ezt adom karácsonyi ajándékba, és szívből ajánlom ezt másoknak is!

Jegyek kaphatók: www.broadwayjegyiroda.hu

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Játssz és nyerj páros koncertbelépőt!


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft