Megújult a StoryOnline!
  Felhőtlen kikapcsolódás a Családi Wellness Hotel Gyula**** superiorban!

Játssz és nyerj páros Sziget jegyet!

2012. július 4., szerda 10:00

Huszadik alkalommal indul idén a Sziget Fesztivál. A szervezők jubileumi ünnepprogrammal készülnek, amely során mind a már visszatérő vendégeknek, mind az újoncoknak számos kedvezménnyel kedveskednek.

Sziget: "Húsz év hév"

1993-ban indult hódító útjára, így idén már 20. alkalommal várja látogatóit a Sziget. A fesztivál nagy ívet futott be az elmúlt húsz év alatt, 2011-re Európa Legjobb Nagyfesztiváljává nőtte ki magát.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Játssz és nyerj páros Sziget jegyet!

A szervezők idén sok újdonsággal, változásokkal várják a visszatérőket és az újoncokat is. Számos helyszín új helyre költözik, sok minden átalakul, néhány programhelyszín megszűnik, de eközben új helyszínek is megjelennek a kínálatban. Egy dolog, ami állandó: a Sziget programjainak sokszínűségét tekintve még mindig a legváltozatosabb fesztivál lesz Európában.

Közkívánatra visszatér a Luminárium, az Aréna nagyobb lesz és több sávot befogad, megnyílik a Holland Meets Hungary, egy vadonatúj színpad, illetve a fesztivál új arculattal készül: az egyes rendezvények helyszíneinek dekorációja és általános vizuális megjelenései megfelelnek egymásnak.

A fesztivál a mínusz 2-ik napon, augusztus 5-én a Magyar Dal Napjával indul, amelyet Presser Gábor kezdeményezésének köszönhetünk. A nulla és a mínusz egyedik napon Csík, Ákos és Metál nap lesznek. A fesztivál valódi időtartama alatt pedig olyan világsztárokat szerepeltet, mint a The Subways, a The Stone Roses, a The Killers és az LMFAO.

Játssz és nyerj páros Sziget jegyet!

Május elejétől - a helyszíni hetijegy árából - 50%-os kedvezményt kínál a Sziget hűséges - legalább már három korábbi Szigeten részt vett - látogatóinak a jubileum alkalmából. Féláron vásárolhat bérletet az, aki valamilyen módon igazolja, hogy gyakori, legalább három különböző évben látogatója volt az elmúlt tizenkilenc alkalomból a Szigetnek. A jelentős kedvezmény részletei a www.mienkasziget.hu oldalon. A részletes program a fesztivál honlapján megtalálható, de egy dolog garantált, az idei Sziget nagy célt tűzött ki maga elé: überelni az elmúlt húsz év teljesítményét és hangulatát.


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft