Vastag Csaba: Conecto Lemezbemutató Koncert
  A Cirque Éloize iD előadása Budapest felé tart

Nőnapi koncert a New Orleansban!

2014. február 24., hétfő 15:59

Újra közösen koncertezik Gájer Bálint és a nemzetközi sikerű Peet Project zenekar a New Orleans Clubban! "Hey Girl!". Peet Project feat and Gájer Bálint - Ladies Night a New Orleans Clubban

Hazánk legaktívabb és legizgalmasabb pop-funk-jazz formációja, a tavaly kétszer is Amerikában turnézó Peet Project zenekar hosszú idő után újra vendégül látja a Voice döntős Gájer Bálintot koncertjén. Március 8-án a színpad tehát a férfiaké, a tánctér pedig a hölgyeké lesz a New Orleans Club nőnapi programján.

Az immár háromlemezes Peet Project 2013-as éve mérföldkőnek számított a hazai pop-funk iparban, hiszen a csapat áprilisban Amerika legnagyobb smooth jazz fesztiváljára, a floridai Seabreeze Jazz Festivalra, októberben pedig a tengerentúl legjobb smooth jazz fesztiváljának számító los angelesi Catalina Island Jazztrax Festivalra egyedüli európai meghívottként és a magyar zenekarok közül elsőként kapott felkérést. Továbbá a zenekar dalait tavaly mintegy kétezer alkalommal játszották a tengerentúli rádiók, ezzel a csapat - számos nagy nevet megelőzve - több amerikai smooth jazz listára is felkerült. A Peet Project azonban legalább ilyen fontos feladatának érzi, hogy a hazai közönséget rendszeresen koncertélménnyel lássa el, hiszen hiába a nemzetközi sikerek, a zenekar Magyarországon érzi igazán otthon magát. Gájer Bálint a Voice döntőse és a 2014-es Euróvízió Top30 tagja korábban számos koncerten volt már a zenekar vendége, hiszen a sármőr nem csak a swing műfajban, hanem a jazz-popban is otthonosan mozog. Az est során elhangzanak a legismertebb pop-funk feldolgozások, de nem maradhatnak el a saját dalok sem, az est során tehát újra felcsendül majd a fiúk közös dala, a "Hey Girl!" is.

http://www.facebook.com/peetproject

http://www.facebook.com/gajerbalinthivatalos

Jegyár: 1 500 Ft

Jegyértékesítés a helyszínen (1066 Budapest, Lovag u. 5.), jegyek elővételben is kaphatók.

Kapunyitás/vacsora: 20.00

Asztalfoglalás a +36-1-269-4951-es telefonszámon.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft