Legyél ott Te is az X-Faktor tehetségkutató következő élőadásán!
  Legyél ott Te is az X-Faktor tehetségkutató következő élőadásán!

Nyerd meg a Spirit Hotel ajándékutalványát!

2010. november 29., hétfő 10:00

Végre valami, amiben érdemes utánoznod a sztárokat! Válassz egyedi megoldást és lepd meg a szeretteidet a luxus élményével!

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Nyerd meg a Spirit Hotel ajándékutalványát!

Kikapcsolódás ajándékba

Szeretnéd valami igazi különlegeséggel meglepni azt, aki neked a legfontosabb? Add át neki az ötcsillagos harmónia varázsát! Kellemes kikapcsolódást spa élményekkel, különleges szépségrituálékkal, kulináris különlegességekkel, romantikus pillanatokkal, vagy akár teljes körű egészség-felméréssel. Egyszerűen válassz egyet a Spirit Hotel ajándékutalványai közül!

Egyediség

A sztárok mindig olyan helyet keresnek, amelyik valamiben kitűnik a többi úti cél közül. Pont olyat, mint Európa legjobb Spa-ja, a Spirit Hotel Sárváron - egyedi építészeti megoldásokkal, csodálatos szobákkal, melyek közt nincs két egyforma, kizárólag kényelemben és a kifinomult dizájnban hasonlítanak egymásra. A feszes időbeosztás és a távolság sem akadály: helikopter is leszállhat a hotel előtt.

Bámulatos kiszolgálás

A sztárok jól tudják, hogy az nem elég, ha egy szálloda öt csillagos. Az a lényeg, hogy kitűnő szakemberek gondoskodjanak a vendégek kényelméről. A Spirit attól több, mint egy luxushotel, hogy még a vendégek gondolatait is igyekeznek kitalálni, hogy mindenki valóban otthon érezhesse magát náluk.

Kényelem

Joggal feltételezzük, hogy egy sztár otthonában minden kényelem megtalálható. Érthető hát, ha a pihenésre kiszemelt szállodától is ugyanezt várják el. A Spirit nagy odafigyeléssel kialakított szobái egyszerűen lenyűgözőek. Akinek nem elég a hagyományos, kényelmes franciaágy, választhat keleti hangulatú körágyat is, de az sem gond, ha saját pezsgőfürdőre vágyik. Akinek ez sem elég, az a számtalan lakosztály közül akár az elnökit is lefoglalhatja.

Ötcsillagos harmónia

Az állandó reflektorfényben élők számára fontos a tökéletes a kikapcsolódás, amikor a pihenés végén testben és lélekben is megújulva térhetnek vissza a pörgős mindennapokba. A Spiritben a gyógyvíz, a csodás wellness oázis, az autentikus Hamam élménye, a különleges szauna szeánszok és a testkezelő rituálék gondoskodnak a tökéletes feltöltődésről.

 

Spirit Hotel

Spirit Hotel ajándékutalvány


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft