Nyerj Rubint Réka Alakreform belépőjegyet, vagy névreszóló dediákált DVD-t és magazint!
  Legyél ott Te is az X-Faktor tehetségkutató véghajráján!

Nyerj névre szóló, dedikált Nyári Károly Love Story albumot!

2010. december 7., kedd 10:45

Nyári Károly zongoraművész, a Summer Sisters lányok édesapja, eddigi legszebb albumát készítette el a napokban.

Nyári Károly eddigi legkülönlegesebb, immár harmadik önálló albumát készítette el "Love Story" címmel, szimfonikus nagyzenekari kísérettel. A lemezen elhangzó 12 dal kiemelkedő filmzenei alkotások és a magyar könnyűzene legfontosabb, legszebb szerzeményei, interpretációi. Évtizedekkel születésük után most először csendülnek fel eredeti szimfonikus hangszerelésükben, Nyári Károly előadásában. Ő az az előadóművész, aki már annyi felejthetetlen percet szerzett hallgatóinak zongorajátékával és énekhangjával.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Nyerj névre szóló, dedikált Nyári Károly Love Story albumot!
 

"Legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy az általam tisztelt és nagyra tartott legendák dalait egyszer majd az önálló lemezemre játszhatom fel.

Egykoron a Béke szálló Kupola terme Pest legszínvonalasabb éjszakai mulatójának számított. Számos neves előadó pályafutása kezdődött itt el. A 70-es évek legvégén, mikor még a konzervatóriumba jártam, egy barátom édesapja felajánlotta, egyik este elvisz e legendás helyre. Mivel még nem töltöttem be a 18-at, nem ment annyira simán a bejutás. 30 év távlatából elmondhatom, ezen az estén egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb. Nem más zenélt élőben ekkor, mint maga Máté Péter.

Természetesen én is eljátszottam a gondolattal, milyen lenne egyszer együtt zenélni Vele. Ez az álmom kis idő múlva aztán valóra vált. Egy alkalommal a Pesti Vigadó bárjában lépett fel. Vettem egy nagy levegőt, majd megszólítottam Őt. Végtelenül barátságos volt, beszélgetésünkből végül hajnalig tartó örömzenélés lett. Amikor Ő énekelt én kísértem zongorán, vagy fordítva, de együtt is sokat énekeltünk ezen az estén.

Egy különleges, jellegzetes hangú dívának is szeretnék tisztelegni egy dallal. A lemez egyik különlegessége, hogy az "Én leszek" című dal eredeti hangfelvételek felhasználásával hangzik el duett előadásban Cserháti Zsuzsával. A 90'es évek végén hosszú hónapokon át zenéltünk együtt, felejthetetlen esték voltak ezek. Sokat beszélgettünk a zenéről, emlékeiről, életéről, hamar a bizalmába fogadott. Korábban nem gondoltam volna, hogy én leszek abban az időszakban egyik legfőbb bizalmasa.

Essék néhány szó az album címadó daláról is. Alig múltam 8 esztendős, amikor bemutatták Arthur Hiller és Erich Segal romantikus drámáját.

Fiatal koromnak köszönhetően a film történetének drámaiságát még nem igazán éreztem át,értettem meg. Egy dolog azonban már ekkor is megfogott. Természetesen a film zenéjéről van szó. Évekkel később bakelit lemezgyűjteményem egyik legkedvesebb darabja volt a film zenéit tartalmazó korong. Fellépéseim népszerű dala ez, melyet korosztálytól függetlenül kedvelnek a jelen lévők.

Neves művészek, hangszerelők adták tudásukat ehhez a lemezhez, hogy ezek a legendás slágerek, mintegy nemzeti kincsként "magyar standard" számokként megszólalhassanak. Ezúton is köszönöm Nekik! Kellemes játékot és zenehallgatást kívánok, és remélem hamarosan személyesen is találkozunk!"


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft