V.Budapesti Újévi Koncert Mága Zoltánnal!
  LACCA - az új divat

Sandra a '80-as évek gigasztárja visszatért!

2012. december 13., csütörtök 10:06

Sandra, aki minden bizonnyal Németország legnagyobb pop zenei szenzációja, és a '80-as évek kulcsfigurája, mit sem veszített eredeti fényéből. Legalábbis erről tanuskodik a nemrégiben megjelent albuma, és a hozzá kapcsolódó fotósorozat.

Az énekesnő most is ugyanolyan szimpatikus, és elbűvölő, mint pályája kezdetén. Az eltelt harminc éves karrierje soránt több, mint 30 millió lemezt adott el világszerte, és bár egészen mostanáig kevesebbet hallottunk róla, napjainkig is mérhetetlenül népszerű maradt a rajongói körében.

Sokak örömére a nyolcvanas évek szexszimbóluma ezévben visszatért a rivaldafénybe. 2012 igen sűrűre sikeredett számára, hiszen áprilisban kiadott egy exkluzív 2 CD box-os válogatást "so80s - so eighties" címen, amelyre az összes 12-es maxija felkerült természetesen újramaszterelve. Ezt követően májusban megjelentette új dalát, a "Maybe Tonight"-ot. (http://www.youtube.com/watch?v=scMV1PpSoGI), és most év végére 9 megjelent album és 28 kiadott single után egy vadiúj stúdiólemmezzel rukkol elő "Stay in Touch" címen.

A nagy visszatérés azonban nem is idén kezdődött, ugyanis két évvel ezelőtt Sandra egy tv show felvételén összeismerkedett Blank & Jones trance producer párossal, és elhatározták, hogy nyáron újra találkoznak Sandra ibizai stúdiójában, hogy ötleteljenek egyet. A duo és a pop sztár hamar egy hullámhoszra kerültek, és nyomban fel is hívták Hubert Kah-ot, aki az énekesnő legnagyobb slágereinek, mint például a "Maria Magdalena"-nak a társszerzője, és egyben a korai dalok férfivokáljainak elkövetője.

"Az első pillanattól kezdve nagyon jó érzéseim voltak a projekttel kapcsolatban. Elképesztő számomra az, hogy Blank & Jones milyen zenei zenvedéllyek varázsolta elő a '80-s évek atmoszféráját. Amikor meghallgattam az új dalokat, olyan volt mintha egy varázslatos időutazáson vettem volna részt. Ez a tizedik stúdióalbumom az első, egyben legsikeresebb lemezemet idézi fel számomra. Úgy érzem, ezzel az anyaggal kiteljesedett a zenei karrierem." -fejti ki az énekesnő büszkén, aki bár idén ünnepelte 50. születésnapját, gyönyörűbb, mint valaha. www.emimusic.hu


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft