Nincs megállás: hódít a gas.hu! (x)
  ÉLETKRISTÁLY az érrendszer egészségéért! (x)

Tartós Fogyás Turbó Ütemben! (x)

Nyerj Kéthetes Turbó-Diéta csomagot, és hozd magad formába!

2009. június 17., szerda 00:00

Akár két hét alatt búcsút inthetsz felesleges kilóidnak a Turbó-diéta segítségével, ráadásul tisztán zsírszövetből. A módszernek köszönhetően a mínusz kilókból nem lesz plusz: jojó-effektustól sem kell tartanod.

Hogy hogyan? A Turbó-diéta lényege a jó minőségű fehérjebevitel. Szinte minden fogyókúrás módszer megrögzötten emlegeti a fehérjefogyasztást, nem is véletlenül. A proteinek elengedhetetlenek az izomépítéshez, a szervezet megfelelő működéséhez, az anyagcsere folyamatok problémamentes működéséhez. Mindezt, ez a diéta is biztosítja.A színezéktől, tartósítószertől mentes Turbó-diéta fehérje turmixpor kéthetes fogyasztása alatt a szervezet minden bevitt tápanyagot hasznosít, ezáltal megakadályozza a zsírok lerakódását. Mivel a testnek elegendő ideje van hozzászokni az újfajta táplálkozási rendszerhez, a diéta végén nem fogod visszahízni a leadott kilókat, ha nem térsz vissza korábbi, a hízást kiváltó életmódodhoz. A Turbó-diéta betartása a Turbó-diéta fehérje turmixporral nagyon egyszerű. A turmix megszünteti az éhségérzetet, energiát ad. A Turbó-diéta a többi fogyókúrával ellentétben nem okoz rosszkedvet, levertséget, evéskényszert, a zsír pedig napról napra olvad majd le. Így naponta akár 300-600 gramm tiszta zsírtól is megszabadulhatsz, az eredmény pedig látványos, centiméterekben is mérhető lesz!

A diéta menete

A diéta egy béltisztítással kezdődik, hogy a szervezetet méregtelenítve biztosítsuk a fehérjék és tápanyagok minél jobb felszívódását. Ezután következhet a kéthetes Turbó-diéta, mely során minden étkezést a Turbó Diéta fehérje turmixporral helyettesítünk. A napi fehérjepor mennyiségét a testmagassághoz mérten kell kiszámolni, és három fele elosztva helyettesíteni vele a főétkezéseket. A kiszámolt fehérjemennyiségen nem érdemes "spórolni", hiszen szervezetünknek a napi működéséhez erre a mennyiségre mindenképpen szüksége van.

Feleség - 19 kilóval könnyebben!

Petra vagyok - immár boldog feleség.

A boldogságomat férjemnek, Tamásnak köszönhetem, és Laurának, aki megismertetett a Turbó-diétával, amelynek köszönhetően életem legfontosabb napjára végre elérhettem az álomalakot, amire mindig is vágytam!

Három hónap alatt 19 kilóval lettem könnyebb - és közben egyáltalán nem éheztem!

Az esküvőmön pedig olyan szép voltam, mint még soha!

Személyes tanácsadás szakértőnktől, Laurától a Turbó-diéta Központban >> www.turbodieta.hu

Tehát válaszd az egyszerűen követhető, könnyen betartható Turbó Diétát!

Válaszolj helyesen a következő három kérdésre és nyerd meg a 4 db kéthetes Turbó Diéta csomag egyikét. Segítség kell? Látogass el a Turbó Diéta honlapjára: Turbó Diéta
Tartós Fogyás Turbó Ütemben! (x)

Story Női Extra
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft