Pasik kedvence torta
  Tiramisu őzgerincben

Apró trükkök a mindennapokra

2013. szeptember 25., szerda 14:28

1. Minden egyes reggel kész pokol volt egészen addig, amíg rá nem jöttem, mi az, ami motiválna ébredéskor. A munka biztos nem, így minden reggel odateszem a kedvenc csokim vagy csokis kekszem a konyhaszekrényre. Nem az éjjelire, mert akkor még képes lennék és visszafeküdnék. Így viszont kénytelen vagyok kikelni és kivánszorogni a konyhába. A csoki azon nyomban megemeli a vércukorszintem (és a kedvem), így a többieket már fitten keltem fel. Mióta ezt csinálom azóta nap közben valahogy nem is kívánom az édességet.

2. Szellemileg nagyon megerőltető munkát végzek, így számomra az este kulcsfontosságú. Hiába mondják, hogy ne vidd haza a munkát, hát részben így vagy úgy, de mindenképp hazakerül. Vagy fizikailag, vagy szellemileg. Nos, az ilyen esetekre találtam ki a kikapcsolódást segítő programom. Este már nincs idő tornára (se kedv), így ha már kész a napi teendőm jöhet a zene és a tánc. Pár perc tánc a kedvenc zenémre és mosoly ül az arcomra. Utána egy kis hulahoppozás, és már ki is fáradtam. Mivel a napok rutinszerűen és egyhangúan telnek, ezért csempésztem egy kis izgalmat az estémbe. Minden este romantikus sorozatot nézek DVD-én. Nem a Szex és New York-ot, mert azt már kívülről fújom. A lényeg, hogy olyan sorozat legyen, amit még nem láttam. Ez kellőképpen ellazít, és utána az ágyba már nem viszem magammal a problémákat.

Plusz egy jó tanács: Ha úgy érezzük depressziósak vagyunk, sokszor nincs is komoly probléma, sötét gondolatokat az éhség vagy a fáradtság is előhozhat. Mielőtt aggódni kezdenénk, gondoljuk csak végig, mikor aludtunk utoljára, vagy mikor ettünk egy finomat?

 

Kabók Hajnalka praktikái

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:40 Rejtjelek

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft