Csülkös káposzta
  Karalábés túrós tészta

Barackos-szilvás fagyi fánkocskákkal

2013. november 11., hétfő 16:33

Hozzávalók:
25 dkg görög joghurt
2 dl tejszín
4 szem őszibarack
4 szem vörös szilva
3 evőkanál méz
1 kiskanál őrölt fahéj
egy adag forró minifánk

Elkészítés:
Tisztítsuk meg a barackokat, a szilvát vágjuk kétfelé, a magokat pedig vegyük ki. A gyümölcsöket botmixerrel pépesítsük és a pépből tegyünk félre egy keveset. A joghurtba keverjünk mézet és fahéjat. Verjük fel a tejszínt, míg meg nem keményedik, adjuk hozzá a joghurtot és keverjük el a pépes gyümölccsel. Legalább negyed órát keverjük, majd tegyük a fagyasztóba. Felhasználás előtt negyed órávalvegyük ki, és ha kissé megpuhul, fagylaltos kanállal keverjünk bele a félretett gyümölcspépből. Őszibarack szeletekkel és friss meleg minifánkkal kínáljuk.

Mihalovics László receptje

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.

 


Címkék: recept 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft