Red velvet (vörös bársony torta) kókuszkrémmel töltve
  Fehércsokis tejszíntorta

Boszorkány máglya

2013. szeptember 11., szerda 13:54

Hozzávalók:
1 cs (15-20 db) babapiskóta
3 dl tej 
ízlés szerint vanília cukor és porcukor 
25 dkg gesztenye massza 
3 dl cukrozott tejszínhab 
1 tábla étcsokoládé

 

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat, és egy üvegtál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenye masszát ráreszeljük. A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük. A tetejét elsimítjuk, és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk. Néhány órára hűtőbe tesszük, amíg a piskóta megpuhul.

A látvány is önmagáért beszél, és isteni finom desszert!!!

 

Schmidt-Huszánk Évi receptje

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.

 

Címkék: recept 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft