Kinder bueno torta
  Krémes bögrécskék

Csokis gesztenyés diplomatapuding

2013. augusztus 12., hétfő 13:58

Hozzávalók:
40 dkg babapiskóta
1 cs. gesztenyemassza
2 dl habtejszínrumaroma
1 cs. csokoládés puding
3 ek cukor
3 dl tej

 

Elkészítés:
Egy tálat kibélelünk folpack-kal úgy, hogy a fólia szélei a tál peremén túllógjanak. A gesztenyemasszát a folyékony tejszínnel gépi habverővel simára keverjük. A csokipudingot elkészítjük a csomagon leírtak szerint, amikor kihűlt összekeverjük a gesztenyés krémmel. 1 dl tejet összekeverünk rumaromával, belemártjuk a babapiskótát, de vigyázzunk, hogy éppen csak 1 másodpercig nehogy elázzon. A tálat kibéleljük úgy, hogy alul és körben is legyen piskóta, rá krémet, majd piskótát, addig rétegezzük, míg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére piskóta kerüljön, és tegyünk rá egy tányért ami jól lenyomja. Egy éjszakára hűtöbe tesszük. Másnap borítsuk egy tányérra, és a fólia segítségével vegyük le róla a tálat. Diszítsük tetszés szerint tejszínhabbal, csokiöntettel. Gyorsan elkészíthető sütés nélküli finomság.

Elkészítési idő: 25 perc, Adag: 6 , Ár: 800 Ft 

 

Vígh Renáta receptje

 

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft