Sós krokodil
  Dupla-dupla burger

Édes csigusz

2013. július 3., szerda 12:00

Hozzávalók:
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
3 ek kakaópor
10 dkg margarin
ízlés szerint rumaroma
10 ek baracklekvár vagy tej

Díszítéshez:
fogvájó
kókuszreszelék
zöld ételszínezék

 

Elkészítése:
A kakaópor kivételével az alapanyagokat összedolgozzuk és ketté vesszük. Az egyik felébe tesszük a kakaóport. Ez lesz a csiga feje és a teste. A tészta másik feléből hengert sodrunk, és feltekerjük, ez lesz a csiga háza. A fehér tésztából hagyunk egy kicsit, ebből készítjük az arcát, de ha van otthon marcipán, csinálhatjuk abból is! Kókuszreszeléket zöld színezővel beszínezzük ez lesz a fű. Én a kisfiamat is bevontam a "munkába" nagyon élvezte!

 

Vígh Renáta receptje

  

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.

 

Címkék: recept 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft