Töltött karaj
  Ötperces fánk

Gőzön főtt fánk

2013. június 3., hétfő 13:05

Hozzávalók:
50dkg liszt
2dkg élezstő
1 tojás
3 kanál cukor
1 csipet só
2 kanál vaj
20dkg dió

Elkészítés:
A hozzávalókat összedolgozom, bedagasztom. 1 órát kelesztem, majd kinyújtom. Diót rakok mindegyik közepébe, majd gombócokat formálok belőle. 20 percet még így is kelni hagyom, majd gőz fölött, 20 percig főzöm, végül lecsurgatom olajjal, és diót is szórok a tetejére.

Hadar Evelin receptje

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft