Ötperces fánk
  Rántott husi ínyenceknek

A jó hab titka

2013. június 3., hétfő 13:15

Ahhoz, hogy jó kemény habot kapjunk, fontos betartani a következőket:
1. A tojásokat 1-2 órával a hab készítése előtt vegyük ki a hűtőszekrényből!
2. Vegyünk elő egy - liszt és zsírmentes - tiszta edényt!
3. Válasszuk ketté a fehérjét és a sárgáját!
4. Ne kerüljön bele a sárgájából egy csepp sem! (Praktikus, ha tölcsérbe ütjük bele, mert így a fehérje lecsorog, a sárgája fent marad.)

 

Trenka Szamanta tippjei

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft