Sütés nélküli almatorta
  Tepsis karfiolos csirkecomb

Pisztácialeves

2013. június 3., hétfő 16:15

Hozzávalók:

30 dkg pisztácia

2 dl tejszín

1/2 l tej

5 dkg fehér csokoládé

méz

menta

Elkészítés: 
A teflon serpenyőben megpirítunk 15 dkg durvára vágott pisztáciát. A maradékot pedig a tejszínnel és a tejjel összeturmixoljuk. Beleöntjük a pirított pisztáciát, felforraljuk, mézzel ízesítjük, majd belereszeljük a fehér csokit. Kis mentával megbolondíthatjuk.

 

Korpás Zsuzsa receptje

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft