A sertéssütés rejtélyei
  Dobostorta

Rántott hús másképp

2013. május 31., péntek 13:56

Kedvenc húsfajtánkból szeleteket készítünk először. Bepácojuk kedvenc olajos alapú pácunkkal. Én a borsos-mustárost javaslom. Pihentetjük néhány órán át, ha van idő várni addig. Majd palacsintatésztát készítünk az alábbi plusz hozzávalók segítségével: másik fele a pácpornak, egy evőkanál mustár. Ezek mind bele kell, hogy kerüljenek! Majd a lecsöpögtetett husiszeleteket beleforgatjuk ebbe a sűrű palacsintatésztába és megsütjük úgy, mint a hagyományos rántott húst. Köret a család kívánságán múlik! Ne sóval dörzsöljük be panírozás előtt a hússzeleteket, hanem csipetnyi pácporral. Isteni!

 

Nagy Alexandra tippjei

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft