Takarítási praktikák
  Rántott hús másképp

A sertéssütés rejtélyei

2013. május 31., péntek 13:49

Szeretnék megosztani egy praktikát,ami igazából azoknak lehet hasznos,akik még újak a konyhában.

Ha szeretnénk a sertéssült készítésénél ropogós bőrt kapni,fontos,hogy a sütés előtt alaposan megtisztított bőrt a húsig böbb helyen éles késsel vágjuk be. A húst bőrös résszel felfelé tegyük a sütőbe. A végén pedig attól lesz iazán ropogós,ha kis sört elkeverünk mézzel és azzal kenjük be a bőrt.

Trenka Szamanta tippje

 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft