A nagyi mákos, meggyes bejglije
  Konyhai praktikák

Virslis, pizzás pávaszem

2013. október 16., szerda 12:11

Hozzávalók:
50 dkg liszt
fél dl olaj
fél csomag élesztő
2 dl langyos tej
1 kis kanál cukor
3 pár virsli
1 nagy tubus pizzakrém

kevés köménymag

 

Elkészítés:
Kevés tejben a cukorral, meleg helyen felfutatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük az olajjal, sóval, köménymaggal, élesztővel és a maradék tejjel, langyos tejjel duplájára kelesztjük. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, megkenjük a pizzakrémmel, és a két végén hosszában elhelyezzük a virsliket. A két végéről befelé behajtjuk, és vékony szeletekre vágjuk, olajozott, lisztezett tepsiben rakjuk, és előmelegített sütőben kisütjük.

Elkészítési idő: 70 perc, Ár: 1200 Ft, Adag: 4 Fő

 

Kránicz Györgyi receptje


 

Oszd meg velünk Te is trükköd, tipped, praktikád, recepted IDE KATTINTVA! A legjobbakat, legötletesebbeket nettó 5000 forintos jutalommal díjazzuk és közöljük a Story magazin hasábjain. További kérdéseidet és leveledet a storyextra@sanomamedia.hu email-címen, valamint a Story Magazin Női Extra Budapest, Pf. 18., 1554 postacímen várjuk. Beküldés előtt olvasd el és fogadd el a pályázati felhívásban leírtakat.

 

Címkék: recept 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
01:00 Őrzők

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft