Hirdetés
  A nagyi neveli Ronaldo kisfiát
  Antonio Banderas: Bombázóra cserélte Melanie-t

Az egész világ Robin Williamsre emlékezik

2014. augusztus 12., kedd 15:12

Sztárokat és rajongókat egyaránt sokkolt a legendás színész hirtelen halála.

Hirdetés

Helyi idő szerint hétfőn, észak-kaliforniai otthonában hunyt el Robin Williams, aki rendőrségi információk szerint öngyilkos lett. A színész managere szerint régóta küzdött depresszióval, sőt, Robin Williams korábban többször elismerte, hogy alkoholproblémái is voltak. Felesége a CNN-hez juttatott el egy levelet, amelyben arra kérte a rajongókat, hogy ne a halála körülményeire, hanem mint csodálatos emberre és nagyszerű színészre emlékezzenek. "A férjemmel egyben a legjobb barátomat is elveszítettem" - írta Williams felesége.

Közben az internetet elárasztották a részvétnyilvánítások. A legnagyobb külföldi sztárok is megemlékeztek a színészről. Íme néhány megemlékező sor a Velvet összeállításából:

Mia Farrow: "Nem! Robin Williams annyira szerettelek és annyian szerettek!"

Kevin Spacey: "Robin Williams megnevettette és elgondolkoztatta a világot. Mindig emlékezni fogok erre és hálás leszek érte. Csodálatos ember, nagyszerű színész, remek barát. Nincsenek rá szavak, mennyire fog hiányozni."

Danny De Vito: "Megszakad a szívem"

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


A hazai sztárokat is sokkolta a hír. A Hír24 megkereste azokat a magyar színészeket, akik a hangjukat kölcsönözték a színésznek. "Mivel nagyon sokszor szinkronizáltam, megismertem a technikáját, felvettem a ritmusát. Remek alakításai voltak, hiszen színesen játszott. A komikus és a drámai szerepekben is jól működött. Alaposan megismertem a játékát, de személyesen sohasem találkoztunk, pedig tudom, hogy járt itt Magyarországon" - mesélte a Hir24-nek Mikó István, aki a Jumanjiban és A kétszáz éves emberben is Robin Williams bőrébe bújt.

Tordy Géza az Oscar-díjas színész drámaibb szerepeihez adta a hangját, így az aranyszobrot hozó Good Will Huntingban is ő szinkronizálta, de mégsem ez volt a kedvenc filmje Williamstől. "Végtelenül sajnálom azt, ami történt. Éppen most fejeztem be egy kétrészes sorozatának a szinkronizálását. Többször is kölcsönöztem neki a hangom, de a Holt költők társasága volt a kedvencem. Abban a filmben igazán nagyot alakított Robin Williams."


Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft