Hirdetés
  Közszemérmet sértett a vagány színész
  Plasztikaőrült celebek

Elhunyt a gyönyörű popikon

2011. május 24., kedd 03:00

Rövid betegeskedést követően életét vesztette a hatvanas évek legjobban kereső énekesnője, aki szinte még Marilyn Monroe-nál is nagyobb szexszimbólum volt.

Hirdetés

Anglia nem éppen arról híres, hogy ontaná magából az olyan hölgyeket, akikkel férfiak és nők milliói lennének hajlandóak azonnal romantikus viszonyba keveredni. Kathy Kirby, a hatvanas évek bombázója viszont egy volt közülük. A szőke énekesnő megnyerő hangjával és tökéletes külsejével azonnal hatalmas sztár lett, miután elkészítette a Secret Love című dal feldolgozását. Nem sokkal később már ő volt a szigetország - és egyes feljegyzések szerint az egész világ - legjobban fizetett popdívája. A népszerűsége akkorára nőtt, hogy sokan még Marilyn Monroe-tól is nagyobb szexszimbólumnak titulálták. A megjelenése pedig tényleg többet ért a hangjánál, ugyanis míg az albumai nem döntöttek rekordokat eladás terén, addig a tévéműsorok, amikben feltűnt, a legnézettebbek voltak.

Mindez azonban szinte egy csapásra véget is ért, amikor lovagja, Bert Ambrose levette a kezét karrierjéről, miután Kathy megcsalta Bruce Forsyth-tal. Ambrose halála után pedig végképp leáldozott a csillaga, és csak múltidézés céljából hívták bárhova is. Bár a tévés pályafutása még egy ideig kitartott.

Viszont a magánélete kapcsán sokat suttogtak róla mindenfelé, a szerelmi háromszögén kívül is. A hetvenes évek elején hozzáment egy volt rendőrhöz, akivel minden vagyonukat felélték, és anyagilag tönkrementek. Ennek következményeképp annyi kifizetetlen számlájuk volt, hogy Kathy-t börtönbüntetésre ítélték. Azonban ezt sikerült elkerülnie azzal, hogy bevonult a pszichiátriára, ahol megállapították, skizofréniában szenved. Ezt követően élete hátralevő részében a betegség beárnyékolta mindennapjait. Utoljára akkor nevezte magát boldognak, amikor leszbikus viszonyba keveredett egyik rajongójával, majd teljesen eltűnt szem elől, mert már nem lelte örömét a munkában. Egészen múlt hét végi haláláig elzárkózva élt otthonában. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen kór végezhetett vele hetvenkét esztendős korában.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Itt az új játék, a ZooMumba!
Új őrület: Farmerama

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft