Hirdetés
  46 évesen szülne Kylie Minogue
  Kényszerpihenőre meg Harrison Ford

Érzi a simogatást Schumacher

2014. június 16., hétfő 14:11

Elhagyta a grenoble-i kórházat a hétszeres Forma-1 bajnok, Michael Schumacher. Állítólag már hall hangokat és reagál az érintésre.

Hirdetés
"A bajnok már nincs kómában, hosszú rehabilitációs folyamat áll előtte"- írta Karin Giannone, a BBC újságírója, valamint a Fox News hivatalos Twitter-csatornája Schumacher ügynökére hivatkozva, amit immár az Eurosport oldala is megerősített. 

A Hír24 összefoglalója szerint, a témában mindig jól értesül bild.de szerint Schumacher már hangokat hall, és reagál az érintésre, amit ráadásul a menedzser Sabine Kehm néhány perccel ezelőtt hivatalos bejelentése alapján írtak. A hivatalos nyilatkozat így szól: 

"Michael elhagyta a Grenoble-i kórházat, hogy elkezdje a hosszú ideig tartó rehabilitációját. Ő már nincs kómában. Családja szeretne kifejezetten köszönetet mondani mindazoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak és terapeutáknak, akik kiváló munkát végeztek az elmúlt hónapokban. A család szeretne újfent köszönetet mondani mindazoknak az embereknek, akik Michaelt erősítették jó kívánságaikkal. Kérjük szíves megértésüket, hogy a rehabilitációs folyamat további részét egyelőre nem osztjuk meg a nyilvánosság számára." A bild információi szerint Schumacher immár valóban képes kommunikálni a környezettel, különösen feleségével Corinnával és gyermekeivel! 

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: Northfoto
fotó: Northfoto

A lausanne-i egyetemi kórház szóvivője, Darcy Christen hétfőn megerősítette, hogy az évek óta Svájcban élő Schumachert az intézménybe szállították. A kezelés további menetéről azonban az orvosok nem adnak tájékoztatást. A Forma-1 hétszeres világbajnoka tavaly december 29-én síelés közben szenvedett súlyos fejsérüléseket a francia Alpokban. Az ex-pilótát heteken keresztül mesterséges kómában tartják, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Kétszer megoperálták, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléből. Április elején állt be látható javulás az állapotában.
Címkék: michael schumacher 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft