Hirdetés
  Kegyetlen ügyvédet küld exe ellen Halle Berry
  Itt van! Antonio Banderas Magyarországon forgat

Julia Roberts gyerekei nem tudják, ki az anyjuk

2012. március 4., vasárnap 13:00

Julia Roberts gyerekei nem tudják, hogy anyjuk világhírű sztár, és a színésznő szerint ez így is van rendjén.

Hirdetés
Julia Roberts gyerekei semmit nem tudnak arról, hogy édesanyjuk világhírű sztár, és a színésznő ezen egyelőre nem is akar változtatni. A hétéves ikrek, Hazel és Finn, valamint a négyéves Henry előtt nem titok, hogy Roberts színészkedik, és már forgatáson is jártak vele, de kiváltságos státuszát nem ismerik, és azzal sem törődnek, hogy miért fordulnak meg utánuk az utcán az emberek. A sztár ennek azért örül, mert úgy gondolja, hogy a karrierjének nincs is semmi köze ahhoz, hogy milyen ember és milyen anya.
Roberts arról is meg van győződve, hogy ha eljön az ideje, hogy megtudják az igazságot, a gyerekek könnyen megbirkóznak majd a tudattal, hogy egy sztár családjába születtek. "Azóta vagyok nyugodt, hogy Meryl Streep lánya, Grace Gummer elmesélte, milyen volt megtudnia, hogy ki az anyukája - mondta el a színésznő. - Amikor együtt dolgoztunk, egyszer megjegyezte nekem, hogy jó látni a gyerekeimet a forgatáson, mert arra emlékezteti a dolog, amikor ő kísérte el Merylt a munkába annak idején. Egyből megkérdeztem, mikor értette meg, hogy kicsoda a mamája, és hogyan élte ezt meg, ő pedig azt mondta, hogy körülbelül kilenc éves lehetett, és egyáltalán nem volt nehéz feldolgoznia. Ez reményre ad okot."


Julia Roberts egyre szívesebben szerepel mesefilmben, azt mondja, nem tudatosan, de talán ez lehet a megoldás otthon. "Az igazi sztár a gyerekeknél a mesehős, talán ezen keresztül majd jobban el tudom nekik magyarázni, mit is csinálok." - mondja a színésznő. Legutóbb a Tükröm, tükröm című moziban vállalt szerepet, amely a Hófehérke egy humorosabb, látványos feldolgozása, és ebben ő alakítja a gonosz mostohát. A BEST magazinnal pedig jegyeket is lehet nyerni, így aki kíváncsi a sztár fergeteges alakítására, még a hazai bemutató előtt megnézheti a filmet. 

...MÉG TÖBB HÍR ITT!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft